Jag är överväldigad…

…över reaktionerna på mitt förra inlägg! Tusen tack för alla kommentarer, både muntliga och skriftliga! ❤️ Förut var det mera regel än undantag att jag länkade ut mina inlägg på Facebook men av flera anledningar så har jag i princip slutat med det. En anledning är att de flesta kommentarerna kom på fb och inte i bloggen, alla kommentarer är såklart uppskattade men jag föredrar att de hamnar i bloggen för då finns de kvar på pränt 🙂

Två av mina vänner delade dessutom inlägget och jag märker att detta renderat i nya bloggbesökare. Varmt välkomna säger jag till er! ❤️ Det är ytterst sällan som jag tar upp ”samhällsnyttiga” diskussionsämnen, oftast avhandlar jag min vardag med krämpor, jobb, familjeliv, resor, scrapbooking och bara allmänt crap men finner ni innehållet roande, berörande eller bara som ett bra tidsfördriv så är ni hjärtligt välkomna att fortsätta hänga här! 🙂

Allt jag länkar in öppnas i ett nytt fönster så var inte rädda att klicka er fram. Ni tappar inte bort det aktuella inlägget utan har kvar det i ursprungsfönstret, allt för att underlätta för er läsare. Jag är en periodare, just nu har jag hamnat i ett blog flow, vilket medför att mina andra intressen (släktforskning, ljudböcker och kortskapande) får stå tillbaka.

Ni som vill glutta in i mitt alldagliga liv får mer än gärna fortsätta besöka bloggen men då får ni göra en egen insats för jag länkar som sagt sällan ut på sociala medier 😉 Spara ner bloggadressen som en genväg eller ännu bättre, prenumerera på bloggen vilket innebär att du får ett mail varje gång ett nytt inlägg postas.

Om du läser via en dator eller surfplatta så hittar du inställningen ”Prenumerera på bloggen via epost” i högra fältet, fyll i din e-post och gå sedan in på mailet du får. Där konfirmerar du att du vill prenumerera.
Om du läser via en mobil så hittar du prenumerationsfältet om du klickar på ett inläggs kommentarsfält (”Lämna ett svar”), sen gör du på samma sätt som via dator.

Enkelt och smidigt och bäst av allt- ni missar aldrig mina högst (o)intressanta och (o)viktiga ordbajserier 😉
Lycka till!

Kram ❤️

2 tankar kring ”Jag är överväldigad…

Skriv gärna en kommentar