Fyyy balle…

…vilken dag! Aprilvädret gör sitt bästa för att knäcka min sargade kropp, kunde jag så skulle jag krypa ur mitt eget skinn för jag värker sönder!

  

Snökräkning och stormvindar

  
Fick kortisonsprutan idag, efteråt blev jag uppmanad att inte röra vänster arm i onödan närmaste timmarna och att ta värktabletter när jag kom hem, eller åtminstone innan sänggående för jag skulle nog få ”jäkligt ont” till natten. Jag har jäkligt ont redan nu! Så ont att jag nästan spyr- och jag har en hög smärttröskel 🙁 

Som grädde på moset så riskerar vi att dra på oss magsjuka. Halva barngruppen på dagis anmäldes magsjuka imorse. Det var nästan så att jag ville vända i dörren och ta med snorpan hem igen men det funkar inte riktigt så, vi är ju inte sjuka just nu och då är det jobb och dagis som gäller. Håll tumme och tå tillsammans med oss!

2 tankar kring ”Fyyy balle…

 1. Anna Sjölund

  Shit vad du har bloggat mycket sedan jag kikade in här, alltid lika roligt att läsa dina underbara texter
  Mindre roligt är det med din kropp… Jag har också försökt krypa långt in i mitt skinn i hopp om att värken ska minska- men icket!! Skitväder- skitkropp!!!

  Vad kul att du är tillbaka på arbetet några timmar, hoppas verkligen att det ska fungera för dig…

  Ha det bäst och ta hand om dig själv och dina kära

  Svara
 2. Svärmor

  Håller tummar o tår att ni slipper magsjukaHoppas att det blev bättre när du fått kortisonsprutan… Kram till dig o de dina <3

  Svara

Skriv gärna en kommentar