Dum i hela huvudet…

…javisst, det är jag! Och jag skäms som fan bara av att skriva ner den blunder jag begått! Blev uppringd 17.26 idag av ett mobilnummer som jag inte känner igen. När jag svarade hörde jag en kvinnoröst i glammig callcenter-miljö. När hon rabblat upp sin presentation så sa jag direkt ”tack men jag är inte intresserad!” När hon ifrågasatte vad jag inte var intresserad av så sa jag att jag inte vill ha nåt försäljarsamtal. DÄR gjorde jag min första miss som inte bara la på!

 Nädå hon skulle inte sälja på mig något och sen kom en lång harang där hon förklarade att de hade ett samarbete med ett flertal butiker och att vi handlat så mycket att vi uppnått en så hög bonus att vi kvalat in till final. Vilken av vinsterna var jag intresserad av, fri el i ett år eller 10’kr.

Varningsklockorna ringde men jag frågade ändå vilka butiker hon sa var deras samarbetspartners. Hon räknade återigen upp Willys, Ica, Coop, H&M, Jack&Jones, såna affärer som vi ju faktiskt handlar rätt ofta på. Enda kravet för att ha chansen att vinna var att ta emot en förpackning multivitamin mot fraktkostnad 59kr, när den var mottagen och betald så var det en bekräftelse på att vi var fortsatt kvar i finalen och skulle vi vinna så skulle de meddela oss 19 maj eller vilket datum hon nu sa. Sen rabblade hon upp min adress, mitt personnummer och i slutet kom klämmen, jag band mig till en månadsprenumeration på dessa vitaminer för en summa av blabla i månaden som jag närsomhelst kunde säga upp. DÄR gjorde jag min andra miss! Jag som brukar vara så noga med att aldrig säga ”ja” av rädsla att de kan klippa ihop nåt- jag hann bara irriterat säga början på meningen ”jamen jag är inte intresserad!!” så lät det klick i örat!

Kärringjävlajävel!! Inte gick det att ringa upp mobilnumret heller såklart för numret har ingen abonnent.
Så nu sitter jag här med lång näsa, en argbubbla i magen och känner mig som en riktigt förbannad åsna.

Jag kommer definitivt inte att betala några 59kr för vitaminerna och jag kommer inte heller att fortsätta prenumerera på dessa pillerjävlar. Blir det nödvändigt så får Konsumentrådgivningen ett samtal inom en snar framtid!

Och hörni, ringer  072-324 94 59 så svara för faan inte!

Skriv gärna en kommentar