Ännu en lycklig…

…nybliven 15-åring har klarat sitt moppekort! 🙂 Bonusdottern fick vänta några dagar längre med teorin eftersom hon fyllde år under PDOL och då hålls inga teoriskrivningar. Men hon deppade inte för det utan nyttjade tiden till plugg och tack och lov så gick det vägen!

Man ska inte jämföra barn men det är ofrånkomligt att fokus är lite större på rättvisa och ”lika villkor” när det är endast nio dagar mellan två av våra barn. På nåt sätt blir det lite extra surt och kännbart om en klarar en ”utmaning” av något slag men inte den andra. Detta gäller inte bara vid olika prestationer utan det slår in i nästan alla vardagliga tillfällen. Typ hur ny mobil man har, värsting-/ medelmodell av tekniska prylar osv. Livet är inte alltid rättvist och förutsättningarna är olika, två ting som inte alltid kan påverkas. Deras personliga egenskaper, kontakter, sociala nät… ja you name it, många faktorer påverkar slutresultatet men så är det och det är bara att gilla läget. Trots det eller kanske på grund av det så är jag extra tacksam och glad att båda barnen fixade sina kort på första försöket! ❤️

Än en gång, grattis våra fina femtonåringar!

Skriv gärna en kommentar