Grattis Munksund…

…som berikas med en ny salong! Eller ny och ny, den nygamla salongen blir som ny men de som utövar sina yrken är absolut inte nya i sina branscher 🙂

Min frissavän Lisa som bedriver Salong Lisma ska tillsammans med hudterapeuten Ida öppna salong i centrum av Munksund. Nära till Konsum, Bankomat, Restaurang Lavian, solariet och dagis/ skola. I samma hus förbereds för ytterligare företagande men då jag inte vet mer än att det har med foto att göra så ordar jag inte mer om det 😉

Tjejerna kommer att köra ett lite annorlunda koncept, bl.a kommer de att erbjuda lite extra lyx åt sina kunder men jag återkommer med detaljerna kring detta samt exakt datum då dörrarna öppnas för nya och gamla kunder (preliminärt i början av juni) I dagsläget har onödiga väggar rivits, kvarvarande väggar målats och snart ska nya väggar resas. 

Arbetet är alltså i sin linda, det återstår en del jobb med elfix, snickeri och inredning men de jobbar så mycket de hinner vid sidan av sina nuvarande salonger.

 

Arbete pågår!

Här kommer man att kunna fixa håret med allt vad det innebär samt bland annat göra fransförlängning, nagelförlängning, ansiktsbehandling, hot stone-massage, vaxning, frans- och brynfix.

Det här kommer att bli kanon! Och nej jag är inte köpt, jag känner bara att jag vill göra reklam för detta ställe! 🙂

Skriv gärna en kommentar