Du milde…

…vilka omilda vindar som blåser! Sista dagarna har varit ett rent helvete för mig och mina ”värkkompisar”, kroppen är som en rostig apparat som skriker vid varje rörelse! Blä säger jag bara för väderomslag och kraftig blåst 🙁

Innan den här stormiga perioden började så pysslade jag uppe i min hörna, nu är det otänkbart eftersom händerna inte har den bästa motoriken och smidigheten. Förra veckan pimpade jag kartongen med kaffefilter som vi haft ståendes på bänken vid bryggaren…

  

  

Lite skillnad blev det iaf

Blev utringd på ett extraskift imorn, en tolva fm. Jättekul att få jobba ett skift med ett annat skiftlag men nu när värken är som värst så kan jag ångra mig litegrann. Det blir till att knapra piller och bita ihop, det ger bra med kosing och sen är det som sagt kul att få se hur andra skift jobbar för hur det än är så har vi alla olika sätt att lägga upp arbetet på även om alla strävar efter samma mål och jobbar efter samma villkor. Sen är det inte alltför ofta som jag blir utringd annat än som brandvakt vid stoppdagar så jag är ju glad att just jag kom högst upp på utkallningslistan 🙂

Idag ligger jag i soffan och försöker vila mig i form. Matte jobbar dagtid och äldsta dottern tog med den yngsta till äventyrsbadet. Jag har sagt det förr men det tål att upprepas, vi har världens finaste storasyskon åt gullrumpan! Bara att på eget bevåg ta med en fyraåring på lokalbussen, bada, äta glass och hamburgare, bada lite mer och åka buss hem- hur många skollediga 17-åringar skulle idas det?! Även de ”små” vardagliga sakerna de gör är mkt uppskattade, de verkligen ÄR med sin lillasyster, roar henne med ute- och innelekar, ser tålmodigt femtioelva avsnitt av uttjatade PowerPuffPinglorna, läser böcker, badar/ duschar med henne, kramas och nattar henne. Underbara barn! ❤️

Nu ska jag njuta av lugnet och den tystnad som råder i hemmet, med lite tur så orkar jag vara med ett tag på kvällens inbokade trevlighet med några kollegor men tiden får utvisa om det blir soffhäng under filt ikväll el mat, surr och skratt med några goa gubbar 🙂

KRAM ❤️

5 tankar kring ”Du milde…

    1. veramedflera Inläggsförfattare

      Mamma kan du ha gjort en ”färdig” smiley? Kommentarsfältet accepterar tydligen inte såna, gör man inte med ex kolonprickar och parenteser så kapar WordPress bort all text efter smileyn. Detta har hänt förr och jag vet inte hur jag ska få ordning på detta 🙁

      Svara

Skriv gärna en kommentar