Långfredag…

…och jag ligger raklång i sängen. Nädå, inget kröjm här, mår massor bättre nu. 🙂 Jag bara njuter av stunden! Halva barnaskaran är hemma och halva på vift. Inte för att utflyttade sonen kanske kan sägas vara på vift, han lever ju faktiskt ett eget vuxenliv men räknas ändå alltid in i skaran ❤️ Fick hem han några timmar idag på mat och sällskap, trevligt som alltid!

Stora dottern har dragit till London och mött upp en kompis och hennes familj (med tanke på hennes tidigare resor så har hon reseförsäkring, hehe), bonusdottern övernattar hos killen och äldsta sonen är som sagt på sitt håll. Våra yngre pojkar har moffat ner sig i soffan och ser film med lite gotta och mini ligger nybadad och andas rofyllt bredvid mig i renbäddad säng. Älskade maken jobbar natthelg så jag är glad att jag ändå har några barn hemmavid med mig. Full redovisning av familjens göromål 😉

Jag fick bara en sån skön känsla i kroppen när jag låg nerbäddad och tänkte på hur bra vi har det! Visst låter det härligt med stug- och husvagnsliv vid isbelagda sjöar och snöfyllda skidbackar men då det alternativet inte fanns för oss så kan jag ändå må så otroligt gott på hemmaplan. Egentligen har hela dagen burit på en happy feeling, huset har haft svängdörr och många fina människor har varit på besök- jag känner mig både rik och lycklig när folk vill och tar sig tid att komma hit och träffa oss.

Haha nä jag har inte druckit alkohol och jag är inte nere och djupdyker bland sentimentala känslovågor, har bara en skön känsla så här i påsktider. Det är ytterst sällan jag reflekterar över påskens budskap, det ska ärligt erkännas. För mig är det godisägg, påskmust, god mat, färggranna fjädrar i riset, utevistelse i sol och snö och umgänge med nära och kära som är påsk. Men ikväll såg jag en bild som en av mina kusiner lagt upp på insta och den berörde mig och fick mig att stanna upp lite. Tack för det M ❤️

Vi har inte bara tur med livsvillkoren och vädret, även på matfronten ser det ljust ut. Igår var vi bjudna på middag hos mor och Lasse, på söndag har svärföräldrarna bjudit hem oss och onsdag till veckan ska vi dinera hos far och Birgitta. Vad sägs om det?! Att barnen dessutom blir bortskämda med godisfyllda ägg från både mor- och farföräldrarna gör ju inte heller ont. Tack till er alla, våra fantastiska päron! ❤️❤️

Lite ljudbok och välbehövlig sömn lockar så jag önskar er alla en riktigt fin påskhelg vad ni än gör och vem ni än är med!

KRAM ❤️

1 tanke kring ”Långfredag…

Skriv gärna en kommentar