I’m a…

…a smuggler! Japp jag erkänner, fast bara så länge inte lagens långa arm frågar mig! När vi var i USA förra hösten så drabbades några i gänget av en elak förkylning, mindre kul när man är på resande fot och vill ha full dos med ork och lusta. De hittade några dunderpiller som de pillade i sig och poff så var de fit for fight igen. Innan vi reste hem så införskaffade jag samma substans och tryckte ner medikamenten i resväskan. Fyyyy mig 😉

(null)
DayQuil och NyQuil

Dessa har fått mogna i ett låst medicinskåp men i morse kände jag att det var dags att vädra pillerkartorna. Dessa säljs receptfritt överallt i USA och innehåller bla paracetamol men även annat jox som är aningens mer effektivt än Ipren. Har hunnit med några doser och det börjar redan lätta i kroppen! Att min ljuva stämma låter som en raspig gammal stenkaka är ingen större fara, det bäddar för några timmars lugn tystnad för maken när vi ska umgås i 125 mil, hehe

Snart ska vi till farfars och äta middag, lämna fina superhjälten i deras vård för att återvända hem för lite packning och en god natts sömn på nattdosen.

(null)
Älskade lilla stora tjej❤️

Just ja, tjuvar och andra oknytt göre sig icke besvär i vanlig ordning, huset står inte tomt och är ordentligt larmat de stunder det lämnas!

Nu är det startläge för Kalla i skidspåren så nu är det over and out för den här gången!
KRAM ❤️

2 tankar kring ”I’m a…

 1. Karolina Eriksson

  Arbetsskadad som man är var jag ju bara av ren nyfikenhet tvungen att kolla upp vad det där var för tabletter. Ja jisses… 🙂 Man kan väl lugnt påstå att vi inte riktigt har samma regler i USA och Sverige på vad som får säljas receptfritt 🙂 En av substanserna är narkotikaklassad, en blodtryckshöjande och en antihistamin/lugnande 🙂 Ingen av dom tillåtna i Sverige längre. Jag börjar förstå varför de från andra länder skakar på huvudet när dom kommer på semestern och vill köpa tramadol och vi säger att dom måste gå till läkaren 😉

  Svara
  1. Vera

   Ja Karro reglerna är inte densamma här som i USA, det är ett som är säkert! Hittade en bra förklaring på innehållsförteckningen men lyckas inte få in kopian på texten här men kort så stod det bla att acetaminofen är som paracetamol, att efedrin är dopingklassad (lite som morfin) men återfinns i bla Mollipect och dxm är inte narkotikaklassat här då det inte är så beroendeframkallande (men kan ändå missbrukas) Här används istället kodein el etylmorfin (typ i cocciliana stavning?) men sånt där kan du ju betydligt bättre än jag 🙂 Ett är då säkert, de är effektiva och nu använde vi dessa för kort tid men de som testade några dagar i rad blev fri sin snuva

   Svara

Skriv gärna en kommentar