Hej då SF…

…hej på er AVIS-bilar!

IMG_8195.JPG
Kia Sorento och Chevrolet Equinox

Efter en god frukost så checkade vi ut från hotellet och hämtade ut våra hyrbilar. Pappa, Birgitta och bror Daniel fick den svarta och jag, Matte, bror Per och Anna fick den silvriga. Vid 9.30 rullade vi ut genom San Francisco, söderut mot Monterey. Den storslagna miljön efter Highway 1 tog stundtals andan ur oss, så fantastiskt vackert! Matte och Per turades om att köra vår bil och papsen tog täten i svarta faran. Våra chaufförer och kartläsare/GPS-ansvariga skötte sig med bravur! Tre stopp för toa, kaffe, fotografering men i övrigt nonstop-körning. Solen gassade och tempen låg på behagliga 29 grader. Strax efter lunch nådde vi hotellet

IMG_8170.JPG

Som ett gäng utsvultna vargar checkade vi snabbt in på våra rum…

IMG_8169.JPG
…och sen kilade vi över gatan till Denny’s där jag åt resans hittills godaste maträtt, typ en Pulled Pork. Givetvis blev det en efterrätt oxå och jag dog nästan sötdöden SÅ god äppelmix med crunch, glass och kolasås!!

IMG_8171.JPG
Efter en lunchlur så promenerade vi ut i samhället. Detta är ett litet ställe och det var precis vad vi behövde efter några dagar i en stimmig storstad. Vi promenerade ner till hamnen, strosade runt en stund och stannade till och tog en dryckespaus i solen.

IMG_8196.JPG

Bara för att vi tycker om varandra och är resesällskap så kan vi dela på oss mellan varven 🙂
Vi splittade oss i tre grupper och jag och Matte hamnade på en mysig engelsk bar där vi kollade på baseball och tog ytterligare en öl. Sedan promenerade vi tillbaka till rummet, svabbade av oss och gjorde en tidig kväll eftersom morgondagen blir tidig. Middag var inte ens att tänka på för oss, fortfarande sprängmätta efter lunchen (och ölen)
Vi har lite planer för morgondagen innan vi rullar vidare mot San Simeon.
Vi hörs mina vänner!
KRAM ❤️

Skriv gärna en kommentar