Följetongen…

…med tanden fortsätter!
I måndags hade jag så ont igen, kunde inte ens bita i en rostad fralla utan att det skar som elchocker i hela kroppen. Ringde tandis och fick en akuttid dagen efter. Jobbade natt och bröt mig upp 10.30, åkte tillbaka till det dyra och otrevliga ställe som ju en tandläkarmottagning är för mig. Proceduren återupprepades och tandläkaren var rätt övertygad om att nu baske mig så skulle jag bli bra. Bedövningen släppte, jag hade ont som tusan men åkte iväg för sista nattskiftet på länge. Pillade i mig Tramadol för att överhuvudtaget vara på benen och det var ingen lek att fungera som människa. En liten yoghurt och några småbitar brutna från en smörgås fick jag i mig på hela natten.
I morse höll jag mig vaken till 7.30 och ringde återigen tandis för att åtminstone få ut penicillin så att eventuella bacillusker kunde hållas i schack. Snälla E bad mig komma kl 13, nu jäklar skulle hon rengöra och tömma helt inne i tanden. Så för tredje gången under en veckas tid fick jag åter dessa eländes bedövningssprutor! Idag var jag så öm i tanden att den knappt gick att nudda vid 🙁
Kroppen var spänd som en fiolsträng, tårarna rann hejdlöst ut ögonen och jag hade ONT trots bedövning! Jesus och hans lärjungar vad jag led! Tandläkaren satt alldeles förbryllad och fattade ingenting?! Hon hade aldrig varit med om att måsta öppna upp en tand t r e gånger, ge full bedövning och ändå ha en patient med såna smärtor. Givetvis ska det ju vara jag som lyckas med det mindre vanliga 😉
Innan jag åkte därifrån så stoppade hon i mig en tablett penicillin, en alvedon och en Ipren. Jag fick ett penicillinrecept och sen var det bara ”lycka till, hoppas det går över”
Jag ville bara bryta ihop, detta riskerade att spoliera mina kommande planer. Skulle jag vara tvungen att stanna hemma?

Hemma från vad? Jo det ska jag berätta…. men sen ikväll, hehe. Nu ska jag njuta av min underbara unge som jag inte kommer att få träffa på ett tag!
Kom hit senare om du vill veta mer!
KRAM ❤️

Skriv gärna en kommentar