Årets sista resa…

…eller?! 😉
Maffigaste resan är det iaf. Väskorna står packade i hallen, en dusch, lite kvällsmat och nån timmes sömn innan vi rullar ut i natten. Pappa och hans fru har båda fyllt jämnt och bjuder oss tre barn med respektive på en 13 dagar lång resa till USA! En ”fly-&drive”resa med swanson till Golden California.
Två hyr-SUVar finns till vårt förfogande och övernattningarna är förbokade så vi ska bila, äta, sova, sola, umgås och uppleva massor tillsammans.

IMG_8108.JPG
Resrutten

IMG_8091.JPG
Det var inte lite material som vi fick hem! 😉

Vi utgår från San Francisco och kör söderut via Monterey, San Simeon, L.A, Vegas och San Diego. Det är visst en otroligt vacker omgivning efter vägen, säger iaf dom som kört där. Några saker har vi faktiskt hunnit boka, flyga över Grand Canyon ska vi givetvis göra, spela på casino- jamenvisst- och sen blir det besök på Universal Studios med bl.a. shower.

Största syskonen sköter gullrumpan till söndag, då tar farmor och farfar över för att sedan lämna över sista dagarna åt mormor och Lasse. TACK underbara ni för att ni tar hand om liten så vi kan känna oss trygga! ❤️

Kanske sova sig lite nu? Vi åker hemifrån 03.30 och även om vi garanterat kommer att sussa på flyget så behövs nån timme nu.
Förhoppningsvis så kommer jag att kunna (och hinna) blogga men om inte annat så kanske jag skriver men publicerar vid hemkomst, who knows.
Btw förstår ni nu min panik med en sjuhelsikes värkande tand?! 😉

Sköt om er!
KRAM ❤️

Skriv gärna en kommentar