Webermannen…

…har varit i shoppartagen!

20140601-215144-78704431.jpg
Det MÅSTE ju stå Weber på produkterna, annars duger de inte!

Grillsäsongen är igång och maken kockar hejvilt! Det är grönsaker, beer can- kyckling, hemmagjorda burgare, kött av alla de slag och snart ska vi få avnjuta pizza bakad på nya stenen och nån form av gratäng som tillagas på grillen. Jag klagar inte, jag menar vi får underbart god mat men… Fredde i ”Solsidan”- se upp för du har en uppseglande konkurrent! 😉

Jag behövde oxå få stilla mitt shoppingbegär, speciellt nu när mitt nya bankkort kommit. Det blev en sväng till Tornio idag, närmare bestämt Ikea. Humpade av liten hos mormor och Lasse och drog norrut med endast två sittdugliga säten i bussen. Vi är i stort behov av klädförvaring eftersom stora sonen kommer hem snart (wiiihhoooo!!) och vårat gamla rum som blir hans slaggningstillhåll, är fullt av bråte och kläder. Har suttit och klickat mig fram på Ikea, Jysk och andra möbelkrängande sidor men inte riktigt fastnat för något alternativ. Nya sovrummet är svårmöblerat och min tanke var att få in en 90 cm bred (fast egentligen jäkligt smal) garderob bredvid dörren och varsin byrå på vardera sida om sängen. Lite klädförvaring/ sängbord.
Så blev det inte!

Det blev en malm-byrå och två garderober. En med dubbeldörr och en med trippeldörr- gissa vilken som är min?! 😉 Hade faktiskt tänkt mig två likadana men kära mannen föreslog en bredare åt mig. Don efter person… eller större mängd kläder- spela roll vilket som liksom 🙂 Jag blev jättenöjd! Vi köpte oxå sensorstyrda led-lister som tänds inne i garderoberna när dörrarna öppnas. En taklampa och lite småplock följde med i kassarna hem så det finns lite att göra i veckan!

Men…. Vad vi har bökat och monterat och flyttat om och gaaahh! Det är inte kul när man måste omvärdera bilden av slutresultatet i skallen. Just nu så står sängens huvudände inklämd mellan garderoberna och Matte tyckte att det blev för trångt men nja, jag vet inte jag. Inte finns det mer än en ynka cm mellan möblerna men vadå, blir det för bökigt med överkastet så skiter vi i dagliga bäddningen och låter alla kvalster självdö i ”vädringen”.
Jag återkommer med bilder när projektet är klart. Jag ska upp 4.30 imorn så det som står på agendan nu är att prova om det går att sova inklämd mellan två garderober 😉
Vet ni vad, jag tror det går ypperligt!!
KRAM ❤️

2 tankar kring ”Webermannen…

  1. Vera

   Visst blev det! Är nöjd men sista justeringen av rummet är kvar, sänglampor och ev dimmer på taklampan och SEN är det klart!! 🙂
   Kram fina du

   Svara

Skriv gärna en kommentar