Man hamnar lätt i affekt…

…när paniken lurar runt hörnet! Och när man hamnar i det tillståndet så letar man som en trasig kratta 😉

Samma dag som vi kom hem från Turkiet så letade jag min börs som jag lämnat kvar hemma medan vi var på resande fot. Jag visste att jag lämnat den hemma men i söndags fanns den ingenstans när jag skulle till jobbet!

Sen dess har jag rusat runt som en kastvind, vänt upp och ner på klädhögar, rotat igenom lådor/skåp, grävt djupt i väskor/jackfickor, jag har t.o.m letat i skafferi och toalettskåp… Ingen börs någonstans! Dagen innan resan drällde jag runt på div affärer i stan för sista-minuten-inköp så jag har ringt runt och frågat om de hittat någon börs men nej, ingenstans hade de fått in nån sån.

Idag fick jag stresspuls då jag fått in lönen plus en fin försäkringsersättning från fotledsbrottet på mitt konto. Förde över merparten på ett konto utan kortkoppling och sen beslutade jag mig för att ta den tjorviga vägen via förlustanmälan hos polisen och kortspärr av väl valda kort. Hann anmäla bla körkort, börs och några andra kort innan jag för femte gången gick igenom jobbväskan och den här gången vände jag den upp och ner- voilà! Där var den!

Sur på mig själv men överlycklig att den återfanns! Har tagit tillbaka anmälan hos polisen så nu är det bara att invänta de nya korten som är beställda 🙂 Känns betydligt lättare att åka till jobbet ikväll!
/slarvlisa
KRAM

Skriv gärna en kommentar