Hipp hipp hurra…

…i dubbel bemärkelse!
I onsdags var det en stor dag. Det största var att BästMatte fyllde ”keps”, alltså 40 år! Mannen ifråga ville helst inte att nån i hela världen skulle uppmärksamma detta, han ändrade t.o.m i inställningarna på Facebook så att födelsedatumet inte syntes, bara årtal 😉
Han blev grattad ordentligt ändå, delvis pga att nån liten fågel kvittrade runt lite och det var inte jag *host*

Just på hans stora dag så jobbade han eftermiddag, ett inte alltför smart drag… eller kanske det var det?! För frun hann köpa hem ett och annat i lugn och ro vilket gjorde att allt stod klart när han klev in genom dörren runt 22.
Ett paket, en blombukett, varsin portion sushi och tio olika Ale-sorter.

20140119-011709.jpg
Redo för kvällsmys!

Jag tror att han blev mer än nöjd och lite impad över mina skills när det kommer till ölhandel. Jag hade lyckats köpa flera sorter som han inte hunnit prova än och det var ju lite extra kul 🙂
Kalas av lite rejälare slag blev det igår, ingen storbaluns för vi hade inte direkt skickat ut nån inbjudan utan närmaste släkten och vänner som visste att han fyllde år var inräknade. Planen var att ha det redan lördag men i vanlig ordning ska ju nåt ställa till det och först ut blev magsjukan. Den eländiga magsjukan!

Sally kräktes under 24 timmar och hade så ont i magen att jag bara ville ta över allt det onda från henne 🙁 För att gästerna överhuvudtaget skulle tordas in i den sprithärjade härden så sköt vi på kalaset även om några faktiskt förgyllde våran lördag oxå.

Även om vi sköt på kalaset så var det endel som inte ville riskera att smittas och tackade nej. Som om inte bara magsjukan ställde till det så var det ca -30 grader kallt när vi vaknade på söndag morgon. Detta bidrog till att ytterligare gäster föll bort. Tro mig, jag har full förståelse för att man inte vill riskera magsjuka eller att bli stående med en kall, strejkande bil men ändå- fuck! Enda fördelen var väl att det blev en hel del prinsess- och smörgåstårta kvar så vi kan glufsa lite extra länge 😉

Sockersött
Den andra delen i bemärkelsedagen var att det även var vår dag i onsdags.Ser ni en viss likhet?

20140120-112445.jpg

För sex år sedan smet vi iväg till Gran Canaria och gifte oss. Vi har varit gifta förr båda två och slumpen gjorde att vi trampat fram i samma altargång- fast inte samtidigt såklart, hehe. Hade jag inte redan upplevt ”ett riktigt bröllop” med alla nära och kära närvarande så hade inte ett smygbröllop utomlands funnits på världskartan men nu kändes det helt rätt. Man ska ju egentligen bara avge äktenskapslöften en gång i livet men det blir inte alltid som man tänkt sig. Och att göra om samma procedur med varsin upplaga av släkt och vänner men med ny partner, nja det kändes inte helt okej. Därför var vår lösning perfekt för oss!

20140120-114955.jpg

20140120-115258.jpg

Givetvis firade vi vår bröllopsdag med dom vi håller av, den festen gick av stapeln tre månader efteråt i Munksunds Folkets Hus. Vi hade ca 40 gäster och förutom god mat och dryck så bjöds vi på härlig stämning, toppenbra underhållning och många skratt!

20140120-172557.jpg
Min underbara kärleksfulla make!

Sex år= sockerbröllop. En bra början på en fin relation med många år kvar tillsammans ❤️
KRAM

2 tankar kring ”Hipp hipp hurra…

 1. Victoria

  Vi var på ett bröllop i somras där gästerna sa saker i stil med ”Hur många av Js bröllop har du varit på?” – ”Bara tre, ni då?” – ”Vi har varit på alla fyra?”….

  Svara
  1. Vera

   Ehum…. Det var ungefär det jag ville undvika- bland annat. Roligast är ju efterföljande fest och det hade vi med de som kunde och var intresserade att närvara, själva äktenskapslöftena rör mer oss själva och är kanske inte så underhållande att lyssna på (om man inte vill gråta en skvätt och bli rörd av det vackra som jag alltid blir)

   Svara

Skriv gärna en kommentar