Två klockrena…

…kylskåpsmagneter pryder numera våran kyl. Dessa köpte jag i kiosken på Sunderby sjukhus inför hemfärden, då svältande dottern behövde ngt i magen efter fastan och ville ha en macka och drickyoghurt

20131014-210815.jpg
Så sant som…

20131014-210901.jpg
…det var sagt!

På tal om dottern
När vi kom hem från las så hade hon fortfarande molvärk men var rastlös i kroppen efter några dagars sängläge. Vi var på språng under eftermiddan då jag fick ett sms med frågan om hon fick laga dagens middag. Ehhh… har aldrig tackat nej till en middag tillagad av nån annan så självklart fick hon göra det 😉

Först gräddade hon scones…

20131014-211233.jpg
Mmmm

…och sen snodde hon ihop äckligt goda (och fina!) köttfärspiroger…

20131014-211336.jpg
Med grönsallad och dressing till

Vilken fantastisk tjej hon är ❤

Helgen
* I fredags när jag gick på långledigt så stressade jag hem, försökte förvandla apan till en ängel *host* och sen fick vi skjuts av svärfar till Järnspisen. Vi skulle nämligen äta buffé- middag där, delar av Mattes skift med respektive. Maten var väl sådär men sällskapet var desto trevligare! Trubaduren som spelade är erkänt duktig men han spelade så förbenat högt att man knappt kunde kommunicera med sina bordsgrannar. Bakgrundsmusik ska vara i bakgrunden, inte som ett live-uppträdande! Efter mat och dryck så drog ett gäng vidare på stans sportbar men vi valde att köpa hem godis, vinka av och tacka snälla svärföräldrarna som skött gullrumpan, på med raggsockor och pyjamas, tända ljus och se Sverige spela fotboll i VM. Fucking nice! ❤

20131014-223140.jpg

* I lördags hälsade vi på min pappa och hans fru och där hade vi turen att få både nygräddade kanelbullar (direkt från ugnen) och en smarrig lunch (JAA, vi har det oförskämt bra!) På hemvägen lånade snorpan min mobil och spelade barnspel- ett tag. Såg sen att hon hunnit göra mer än så. Storasyster hade fått några sms med varierande innehåll 😉

20131014-222717.jpg
Dagens tekniska ungar!

Moviestars
Idag har vi varit på äventyr! Två av våra vänner jobbar inom media och en av dom frågade oss för några dagar sedan om vi ville medverka i en reklamfilm. Ingen av oss är väl egentligen några linslusar men idén lät rolig och det var för ett lokalt hotells räkning nämligen Furunäset Hotell & Konferens. Ett hotell som ligger några hundra meter hemifrån och där vi bott i sviten tidigare och där jag har jobbat extra för många hundra år sen… eller många hundra dagar sen 😉 Så vi tackade ja utan att veta exakt vad vi skulle göra.

20131014-222909.jpg
Oh yeah, seriös som alltid!

Vi hade fått för oss att det skulle vara en quickfix men det tog hela fyra timmar innan vi var klara inkl en kaffe- och smörgåspaus. Som tack fick vi ett presentkort av hotellet med valfri helgövernattning i ett dubbelrum! En jäkla bra ”lön” om ni frågar mig! Även om hotellet ligger nära så finns inga nackdelar. Vi kan promenera dit, äta, njuta av hotellets spa, pimpla lite vin, sova kungligt, äta hotellfrukost och promenera hem. Lovely ❤

Nu är det mys med film på agendan. Det finns en hel del att skriva om men jag sparar det, vill hinna gosa sönder mina stora ungar innan dom somnar. Sen ska vi se klart filmen Pacific Rim som avbröts tvärt igår när gullrumpan tyckte att hon hade sovit klart vid spöktimmen 😉
Avslutar med en bild från nätet som stämmer klockers!

20131014-223214.jpg

KRAM ❤

Skriv gärna en kommentar