Bloggproblem…

…deluxe!!
Jag lyckas inte få in bilderna på bloggen, det kommer upp ”photo limit reached”- men var tusan ser jag min högsta tillåtna gräns?! När jag går in på mitt bloggkonto så står det att jag har använt 0% på Picasaweb, alltså 0 GB av 5 möjliga GB. Var tusan ligger då m i n a bilder?! Inte på picasa verkar det som (mig veterligen har jag inte skapat nåt sånt konto heller så det är inte så konstigt) Vad händer OM jag sparar mina bilder i picasaweb eller Driver?
Fan att man ska vara så oteknisk!!
Om nån vänlig själ har nåt lättförståeligt tips så tas det tacksamt emot!
/nollad Blondie

4 tankar kring ”Bloggproblem…

  1. Yxskaft

    Hej Blondie! Hur står det till idag?
    Jag vet preciiiiis vad felet är men tänker inte berätta det. 😉 Ha en bra dag och fortsätt lägg ut dina fina bilder. 😀

    Svara

Skriv gärna en kommentar