Dagen börjar…

…alldeles underbart. Morgonmys med maken och lillsnorpan som kommit över i vår säng och ligger med sin lilla kudde mellan våra stora kuddar… Kramar, tuttepussar, busiga skratt, lite barnspel på mobilen..,
Jag ligger och drar mig, läser en bok på paddan medan maken och snorpan går ner och kokar kaffe, dukar fram frukost och sätter igång lite lugn och skön musik i köket…

Jag tror jag ligger kvar några minuter till och lyssnar på två av mina älskade familjemedlemmar, och bara njuter 🙂
Livet är snällt just nu! ❤

2 tankar kring ”Dagen börjar…

  1. Anne Jonsson

    Så underbar morgon, njut av den. Visst är det underbart när man ligger kvar i sängen och hör hur det stökas på i köket. Efter en stund känner man doften av nybryggt kaffe smyga sig in i sovrummet och då kliver man upp och går till de kära som redan är uppe. Så härligt! Det är vardagslyx och vardagslycka!
    Kram

    Svara

Skriv gärna en kommentar