Åldersnoja…

…kan man lätt drabbas av efter en dag som denna!
Första situationen som nästan fick nåt grått hårstrå att göra entré i skalpen var i eftermiddags. Stora dottern satt och testade nya frisyrer i mitt långa hår och hennes pojkvän halvlåg bredvid oss i sköna soffan. Efter några olika frisyrer så säger dottern;

– Mamma du har rätt bra hår faktiskt!
– Har jag? Vad tänkte du då?
Då kläcker pojkvännen ur sig;
– För att vara så gammal…
(har man nån chans att aga en 17-åring som visserligen är snäll som en nallebjörn?!) 😉
Visst, han putsade till situationen och sa att jag var en ung gammal, inte gammal gammal som hans pappa, och då får man ju nästan förlåta han… men bara lite 😉

Direkt efter myskväll med smoothies, Fångarna på fortet och tända ljus så börjar vi prata om att pojkvännen ska köra moppe hem i mörka kvällen. Bonussonen tittar på mig och följande konversation följer;

– Har du kört moped när du var mindre?
– Näe, jag har aldrig varit nån moppetjej.
– Fanns det ens när du var liten?
– Va?! Men hallå! Hur gammal tror du jag är?!
*maken ler i mjugg*
– Jag är faktiskt yngre än din pappa!
– Jahaaa… är du 39?
– Näe men XX, hur gammal är pappa?
– Fööörtiåtta…
*jag dog av skratt*

Livet är bra roligt ibland trots värk, rastlöshet och trötthet!

Ha en bra kväll!
KRAM

5 tankar kring ”Åldersnoja…

  1. Vera.m.fl

   Vad kul att du hittat hit Micke! Vet du, eran son gör faktiskt succe! Och han är så gullat att han kommer undan med det mesta (men säg det inte åt han för då blir han så uppblåst) 😉 Det som är mest skönt är att han har snappat upp takhöjden i hushållet och anpassat sig till den så här flyger ”komplimanger” och ”sanningar” huller om buller 🙂
   Däremot undrar jag om du lever upp till sonens bild av dig som en riiiktigt gammal man 😉 Jag tror inte det! 🙂 vi är så ungdomliga hela högen, eller hur?! 😉

   Svara
 1. Anonymous

  Skönt att höra. Han är en riktig gokille,även om de värsta ”retilen” ibland får dämpas.Jag,gammal man… Neeej inte alls. Du har så rätt, ungdomliga är vi och det skall absolut behållas, även om håret ändrar färg, gubbsjukan accelererar och frun förbrukar fler och fler kalorier för att få igång ”gubben”

  Svara

Skriv gärna en kommentar