Tänk…

…vad jag har tur!

Svärmor kom även denna morgon (tack❤) och hon fixade frulle, pysslade om lillsnorpan med lek, gos, lunch och sövning i vagnen. Trots trevligt sällskap så schappade jag vid lunchtid med frissan Lisa eftersom jag hade en bokad tid och kom tillbaka hem som en ny människa 🙂 Man kan inte må annat än bra när frissan kommer med sin bil och skjutsar ”sunk-down-bomben” till sin salong, bjuder på kaffe medan håret förvandlas från flottiga vass- strån till gyllene väldoftande silkestrådar och efter uträttat underverk skjutsar tillbaka en ”glitter-glad-brud” 🙂

Rapunzel-light-light 🙂

Längden tar sig men än är det lite växtmån kvar så jag tror jag sparar ett tag till. Snart kanske maken kan dra i lianen.. eller slita i flätan… ja, ni förstår vad jag menar va, och inget snusk nu! *flinar* Rapunzels fläta you know!

Vid hemkomst från friseringen så visade lillsnorpan upp sina nya fina skor som farmor köpt åt henne när dom två och BästMatte var på stan och shoppade.

Storlek 21- söta som bara den!

Yeah, ett kort inlägg idag, alla som ogillar mina novellånga uppdateringar kan göra vågen. Närmaste dygnet ser ut som följer;
* Mysa och se film med kärleken.
* Sussa gott (förhoppningsvis)
* Ha trevligt förmiddagsbesök.
* Jobba några timmar.
* Umgås med svägerskan som ska vara mina två friska ben medan BästMatte är på fest.
* Ta sista sprutan blodförtunnande! yes
* Natta skrållan
* Käka snask och läsa bok i sängen.
* Sussa gott (förhoppningsvis)

Söndag jobbar jag oxå så det är osäkert om jag bloggar mer i helgen men det lär ju märkas. Vissa perioder lider jag av bloggdiarré och då bombas ni med uppdateringar 😉

Ta hand om er och ha en trevlig helg!
KRAM

4 tankar kring ”Tänk…

Skriv gärna en kommentar