I’m a coward…

…det är bara att inse! BästMatte däremot är mer tuff än jag. Såhär såg han ut när vi skulle måla sista röda varvet på gavelspetsen;

Hell vad otrevligt det är att stå på en stege uppe på garagetaket och ha ett tjog med randiga stickare runt skallen! 🙁 Normalt har jag inga problem med getingar, jag hatar bara ormar och spindlar, men i den här situationen blev jag så nervös att knäna skakade vilket gjorde att stegen kändes ostadig och med darr på hakan frågade jag om Matte tordes slutföra det som jag inte fixade. Han tog den översta delen och jag tog resten, bra samarbete! Nu är det ju inte så att jag är mindre rädd om maken än mig själv men ibland (väldigt sällan dock men jag måste väl erkänna att faktiskt så) händer det att han är tuffare än jag och det här var en sån gång *flinar*

Mitt i mitt målande, gjorde jag som många andra blogg- och Facebookskribenter gör- tog en egobild för det är väl så man ”ska” göra… om man vill verka inne 😉

Ser ni nyansskillnaden på brädorna bredvid och under fönstret?! Det gör jag 😉

Efter det röda påbörjades det vita och har ni sett- det är inte bara jag i familjen som kladdar lite här och där 😉 Observera att det som glänser i skägget är naturligt grått, inte solblekt som kära maken påstår, och pilmarkerade områden har mannen ifråga fixat själv idag!

Målarfärg i muschen, hur lyckas man?!

Nu ska jag heja fram svenska handbollsherrarna i jakten på os-guld men jag avslutar med några semesterbilder från vår stugvistelse på Klubben. I stort var semestern skön med varierande väder innehållande regn, åska, dunder-mycket-åska, värme, sol och svalka. EN stor miss, som inte vi kunde veta eller påverka, var ett husbygge på en tomt i närheten. Bygge= start av arbetsdag kl 07.00, spikpistol, rondell, hammare, kap och diverse tung trafik. Tråkigt men sant. Well, vi fick ta det som det var och har haft trevligt ändå. TACK bror Andreas och Nella, syster Jessica med familj, svärmor och svärfar, Beon, Vickan, familjen Å och familjen D för era besök, det uppskattades!! ❤

Picture-time;

Grillmästaren in action…

Middag ute i det fria. Suddar ansiktet på dom som inte vill synas 🙂 familjen minus en unge plus två kompisar.

Gott med pappas Muurikka-stekta hemmagjorda pytt!

Det blir en dag på stranden… *trallar*
Vi sjunker ner i sanden… *nynnar*
Ledin vet vad han snackar om 🙂

ZzzZzzZzz

Take care allihopen!
KRAM

Skriv gärna en kommentar