Ouch….

…varför är jag inte lika petnoga med solsmorsel på mig själv som på barnen?!

Näe, faktiskt inte- dom vita strecken är inte vita bh-band utan en (forn)lämning av min fetbleka hud i den kulör som jag hade före strandhänget! 😉

Jag och två av husets döttrar- äldsta och yngsta- hade några sköna timmar tillsammans nere på stranden 🙂
Vi skrattade, solade, kramades och badade… eller, tjejerna badade och jag hejade ivrigt på dom 😉 Sen slumrade liten i sin vagn och jag tror banne mig att jag måste spela in ljudet av vattnet som kluckar mot strandkanten och rasslet från vinden i dom långa vasstråna för hon sov som en klubbad 😉

Lillskrutt i sina ”anti-sol-badkläder” – snygg som få ❤

Vi har som sagt haft några jättefina dagar och kvällar här ute på Klubben men då det mögiga nätet är så segt att jag hinner gå i ålderspension innan bilderna läggs upp i bloggen så nöjer jag mig med den här lägesrapporten för nu. Nästa inlägg plitas ner hemmavid eller uppe på bilvägen ovanför stugorna där man åtminstone får 3G!
KRAM

2 tankar kring ”Ouch….

 1. Anonymous

  Mysigt ni verkar ha det:) Bara att passa på att njuta:) Men din rygg ser riktigt ajaj ond ut! Hoppas den inte gör lika ont som den ser ut. Kram Mia

  Svara
  1. Vera.m.fl

   Vi hade väldigt mysigt 🙂 Synd att ni inte hann ut nå, men så är det ibland- fullt upp. Ska vi vara där två veckor nästa år oxå så tror jag vi försöker få dessa två stugor då oxå, skönt att slippa trängas!
   Ryggen kändes mindre än den såg ut! 😉
   Ha det bäst! Kram

   Svara

Skriv gärna en kommentar