Det värmer…

…i mitt ❤ när våra ”dina-mina”- barn kallar varandra för syskon. Då har man liksom lyckats med nånting bra! 🙂
Igår var vi in på Intersport och spinkade på stora sonen som sommarjobbar där. Stilig i arbetskläderna och väldigt kundvänlig i sitt uppförande. Det märks att vår snygga, lätt fåfänga, sociala kille är ett butiksämne- han skojar, skrattar och är hjälpsam när det kommer sko-letande människor. Varmt i mammahjärtat. När vi sedan pratar med kassörskan- en innebandymamma (vars dotter spelar med bonusdottern) så berättade hon att dom suttit och pratat om flickor-00 och att sonen sagt att hans lillasyster T spelar i det laget 🙂

När vi sedan sitter i bilen så säger bonussonen att han och S hoppat på studsmattan när en plastplopp gick sönder. Hans bästis heter oxå S så jag frågade vilken av dom han menade och då kom svaret ”men min bror S” *ler stort*

Att vara syskon måste inte innebära blodsband utan det kan vara människor man delar vardagen med. Människor som man skrattar med, bråkar med, slappar med och skapar minnen med.
Jag blir så glad!

4 tankar kring ”Det värmer…

 1. Tess

  Härligt!!! 😀 Sug åt er som svampar du och Matte av detta fina betyg! <3 Och vardagens stora pussel, det fixar ni med glans! Grymt imponerande! <3 KRAAAM!

  Svara
 2. Magda

  Den lilla stund stund som jag hann träffa hela klanen så kan jag lätt säga att ni är en underbar familj, otroligt väluppfostrade barn. Jag minns då ni hade varit hos mig första gången så träffade jag kort efter mellansonen samt storasyster som då var på stan med vad jag gissar deras far, då kommer grabben fram och pratar med mig, det tycker jag var modigt och det gjorde mig också väldigt glad !! 🙂

  Svara
  1. Vera.m.fl

   Tack snälla! 🙂 Vad roligt att du fick en så positiv uppfattning om oss!
   Tror sonen blev glad att se dig så det var kul att han pratade med dig, ibland är han inte lika kaxig 😉
   TACK för dom fina Sally- bilderna, dom är helt ljuvliga! 🙂

   Svara

Skriv gärna en kommentar