Felia…

…visar än en gång att deras öknamn är berättigat…

Dessa sms samt ytterligare två kom till bonusdotterns och sonens mobiler igår fredag- en dag före vi skulle ha kalas för våra juli- födelsedagsbarn. Öhhh, tror ni dom klurade ut vad dom skulle få i sina paket?! Bonusdottern kom med mobilen i högsta hugg och flamspratade och psykoskrattade medan hon sträckte fram den och frågade vad det var hon hade fått. Jag höll på att få dåndimpen när jag såg fyra sms med F(T)elia som avsändare! Samtidigt kunde jag inte hålla mig för skratt för hon var ju lyckohög som Turning Torso 🙂 Och nej, med mitt anti-pokerface så var det inte ens nån ide att försöka ljuga ihop nån saga. Däremot var ju inte modellen av iPhone avslöjad och tack för det Telia!!

Detta hände trots att BästMatte klargjorde i Teliabutiken att vi färdigställer deras nya sim-kort idag innan kalaset, allt för att undvika att det skulle komma avslöjande sms!! *muttrar*

Vad att göra?! Barnen är då väry häppy och det var väl lite det som var meningen 🙂

4 tankar kring ”Felia…

 1. Telia Kundservice

  Hej!

  Jag heter Susanne och jobbar på Telias Kundservice.

  Jag ber om ursäkt för att överaskningarna blev förstörda av meddelandena dina barn fick.
  När vissa tjänster aktiveras så skickas sms automatiskt ut och det är det som har hänt i det här fallet. Eftersom ni berättat att det skulle vara presenter borde vi självklart ha ordnat det på annat sätt. Om du kontaktar mig via den här länken ska jag se om det finns något jag kan göra: http://proof.telia.se/enkatpoll.asp?ProofID=15515

  Med vänliga hälsningar
  Susanne Boström
  Telia Kundservice

  Svara
  1. Vera.m.fl

   Hej Susanne och tack för ditt meddelande. Det känns som mycket bra kundservice att få en ursäkt och en kompensation. Det du lagt på postlådan blir en fin sak som barnen- och vi vuxna- kommer att uppskatta!
   Tack för det 🙂

   Svara

Skriv gärna en kommentar