Vilket antiklimax…

…efter en skön helg. Vid hemkomst idag, trötta och förväntansfulla, visade det sig att vi inte hade nåt internet (gissa varför vi vill ha internet?!) Paniken la sig när största dotterns box funkade så att vi kunde se den viktiga matchen mellan Luleå och AIK. Laget i våra ❤ spelade inte ens i närheten så bra som dom kan göra och en vinst var absolut nödvändig för att hålla sig kvar i slutspelet! Det lyckades inte och jag tycker att det är skit- skit- skittråkigt!!! Nu är det färdigtittat på hockey för den här säsongen 🙁

Helgen ja, den har vi spenderat i en mysig och fräsch stuga i Jäckvik tillsammans med mina svärföräldrar och svägerskan med familj.

Den fina utsikten från stugan!

Svärfar har fyllt 60 år och vi passade på att uppvakta han samtidigt som vi insöp frisk fjälluft, åt god mat och umgicks både i stugan och ute i skid- och pulkbacken. Det friskade på rätt ordentligt på lördan men tappra vikingar som vi är så var vi i backen i några timmar innan det blev bastu, god middag och soffmys!

Kärlek ❤

På vägen hem från Jäckvik snippade vi in i Vittjåkk och drack kaffe hos pappa och hans fru B i deras fina husbil. Tanken på en egen, hyfsat stor och totalt djurfri husvagn har börjat gro. Vi är inte lika tappra som dom ”äkta familjen annorlunda” som drar på camping med 8-10 barn, nänä! Då skulle vi nog ha ihjäl varandra och det är ingen hit 😉
Näe, tanken är väl isf att ha den vinter- säsongsplacerad inom 15 mil hemifrån, med en mysigt inredd förgård och att vi i första hand åker dit under våra ”liten- familjs- veckor” och ”lånar” något/ några av våra barn från deras andra hem vid olika tillfällen.
Sommartid kan den oxå komma till användning, då tillsammans med ett stort förtält… fast jag tror inte vi är sommar- säsongare…. men vem vet… 😉
Om och isf när detta kan bli aktuellt återstår att se. Men det vore båda kul och mysigt 🙂

Nu ska jag och surfo (=Matte *flinar*) ha soffhäng med lite allvarsprat. Det är bl.a dax att söka plats till dagis och ja, jag vet att det heter förskola men jag gillar ordet dagis mer- det funkade förr så varför inte nu?! Å andra sidan säger jag även ”negerboll” (chokladboll) och ”finnar” (acne) så till den som har något emot mina val av ord- sorry, men min blogg- mina ord 😉 Det blev visst ett sidospår men som sagt, val av dagis, kolla upp Sallys behov av antal timmar/ vecka vid dagisstart nästa höst/ vinter, golvvärme el inte vid indragning av fjärrvärme…. Vi har lite ditt och datt att grunna över 😉

Önskar er ett trevligt slut på den här veckan och en ännu trevligare start på nästa med den här härliga bilden som jag tog i går. En ensam droppe lämnar tryggheten i hängrännans istapp 🙂

KRAM

1 tanke kring ”Vilket antiklimax…

  1. Svärmor

    Tusen Tack för ett trevligt sällskap,hoppas vi får göra om det igen 🙂
    Kramar till er alla 🙂

    Svara

Skriv gärna en kommentar