Ojojoj….

…kom ihåg vem som sa detta först! Vi kommer att få det tufft med lillstintan våran och då menar jag såklart lilla bestämda Sally 🙂 Knappt 1 år men redan har hon pappa lindad runt händernas alla fingrar. Jag höll på att sätta morgonkaffet på tvärsan idan när pappa tar upp en kinkig Sally i famnen och frågar ”vars vill du att vi ska gå?”… lilltjofsan pekar med spinkiga pekfingret och pappa säger ”jaha, ska vi gå diiiit in” och så traskar dom in i tvrummet. WHAT?! Haha, snacka om att grundlägga ett beteende. Som sagt, jag höll på att skratta ihjäl mig och skakade på huvudet samtidigt som jag- i princip- dömde ut kära maken och påpekade att det där lär han få problem med längre fram i livet för hon lär ju fortsätta kräva att få som hon vill (och barn som kräver att få som dom vill har jag liiite svårt för, även om det är föräldrarnas ”fel” i många fall. Man kan önska och vilja men kräva…. näe! Ett sånt beteende vill jag inte ha hos någon av våra arvingar!!) Hursom, Matte skrattade åt mig och konstaterade bara glatt att ”såhär gör vi varenda morgon när jag är hemma med henne”.

Ni vet var ni hörde det först- och påminn han om 2 år…. och 5 år…. och alla andra gånger hon stampar i golvet med händerna i sidorna och kräver att få… eller göra… eller se…. eller höra *S*

Igår var vi på ett av stans barnvaruhus och kikade på en bilstol. Det börjar bli dax att uppgradera oss men det är ju som en snårig, dyr djungel. Väl på plats så såg vi skyltar med annonser att kvällen efter (alltså idag) mellan kl 19 och 21, har dom barnkväll med extrapriser på utvalda varor. Idag skulle tidningsannonsen komma ut och då skulle det framgå vilka eventuella bilstolar som skulle reas. Idag kom den- och på ett sätt är vi tacksamma att inte den modell vi vill ha är read för det brukar vara milt sagt KAOS under dessa timmar. Nu slipper vi dit för vi vill inte ha just den enda stol dom kampanjar. Och vilken förlustaffär- så här ser annonsen ut
Kolla in priserna, både ordinarie och reapris. Sen kollar man på nätet…. exakt samma modell och färgsättning kostar 1595 på Jollyroom, inklusive frakt! Jag har handlat från JR förr (bra service och snabb leverans) och jag skulle inte tveka, en beställning hade redan varit lagt om jag ville ha just denna stol. Tänk om alla som ska köa och slita i affären ikväll visste om detta- 300 spänn till och lugn och ro!

Jag ska få snusa på bebis idag! *lycklig* Vi ska äta middag hos fina svärisarna och då vi ändå ska till byn, slår vi två flugor i en smäll och välkomnar lillasyster D till världen. Lilla Julia… *suckar*…så sött! Jag hoppas hon vill ligga i min famn, en liten stund iaf 🙂 En present till storebror ska vi oxå ha med oss, för hur orättvist är livet om man inte blir belönad när man är nybliven storebror?! 😉

Före det ska jag iväg till kompis Anna och kolla in hennes fina bebismage som snart är ett minne blott, typ en månad med lite plus/minusdagar. Det är inte länge innan den familjen får välkomna en lillebror och skamligt men sant- vi bor så nära varandra men ändå har jag bara sett hennes mage när graviditeten var ganska ny! Så kan det bli med två upptagna och söndervärkta mammakroppar 🙁 Nå, idag ska det då bli av.
Jag har ganska mycket att stå i under mina lediga dagar så jag ”klämmer in” roliga saker mellan andra roliga saker och det är inte bra! Helst skulle jag behöva två veckor till av ledighet just nu men se man får anpassa sig. Jag är glad att jag har ett jobb så mina ord är ett konstaterande- inte ett klagande!! Jag ska jobba två tolvor natt fre- lör så jag gissar att jag får övningsköra truck rätt mycket- spännande och me like! 🙂

Så mina vänner, det var dagens bloggning. Ta hand om er därute i landet och vet ni…. snart är det helg! 🙂

2 tankar kring ”Ojojoj….

 1. Anna Sjölund

  Tack för besöket vännen! Nu får det inte ta lika länge till nästa gång…eller det gör det inte, för jag känner en viss bebistokig kvinna som inte kommer att hålla sig ifrån oss!

  Kram

  Svara
 2. Tess

  Mäh – har ju missat flera blogginlägg ser jag nu!! Vad hände!? :O Sjukt fina tårtor du gjort, de verkade grymt smaskiga, glömde prata om tårtdekorering idag, får ta det nästa gång vi ses! 😛
  Hihihi jamen tala om att de kommer få det tufft våra äkta hälftar, när småtjejerna i framtiden kommer köra hårt med dem! 😛 Otroligt gulligt foto när hon pekar! <3
  Och tack för besöket innan, och tusen tack för de fina presenterna! <3 Längtar tills prinsessan får ha på sig söt-bodyn! :D
  KRAAAAAAM!

  Svara

Skriv gärna en kommentar