Hjärtedagen….

….kom och gick. Efter att ha haft APT (arbetsplatsträff) på jobbet 8-16 med en begynnande huvudvärk, kryper jag nu till sängs med en dånande skallebang! 🙁 Jag har tre uppstigningar kvar (kl 04.35) innan jag blir långledig och den ledigheten behövs!
Jag säger godnatt och önskar er vackra drömmar med denna bild som jag komponerade ihop idag 🙂

Insändare från dagens tidning, från oss till våra barn och från mig till Matte, får samsas om utrymmet på bilden tillsammans med denna vackra bukett som stod på köksbordet när jag kom hem! En riktig kärleksblomma från en kärleksfull man!!

Nightynight!
KRAM

2 tankar kring ”Hjärtedagen….

 1. Tess

  Vilka söta insändare! <3 Hoppas du kryar på dig och att de återstående dagarna innan helgen går fort. Stor kram!

  Svara
 2. Anne Jonsson

  Låter som en härlig hjärtedag! Visst har vi fantastiska män!! Hur mycket älskar vi inte våra äkta män?? Håller med dig…maken är mitt syre, fungerar inte alls bra utan honom. Känns underbart!
  Hoppas du fick sova ordentligt så du orkar med morgondagen.
  Apropå min uppdatering..varför jag skrev så var för att jag brukar skriva ett inlägg på morgonen och ett vid lunch, ett vid middagen/kvällen och igår hann jag inte med morgoninlägget eftersom vi drog i väg till möte direkt.
  Håller verkligen med dig om att ha en app att blogga med – superenkelt och snabbt. Man gör ju ett inlägg på två minuer…kanon. 🙂
  Kram

  Svara

Skriv gärna en kommentar