Vackert värre….

…var det i lördags när vi hade äran att vara på sommarens tredje (och sista?) bröllop. Brudparet- Jens och Jenny- var fantastiskt vackra och deras två barn så fina!! Jag har tyvärr inte ”hunnit” få någon djup vänskap med brudparet, det är Matte som är barndomskompis med den nyblivna äkta maken och som livet ser ut så hinner man ju knappt med sina egna toalettbesök! Överhuvudtaget så är det tråkigt att vi inte hinner umgås med våra vänner som förr, dels märker man av att vi har sex barn i hushållet och dels har alla andra, precis som vi, fullspäckade livsscheman- och hur gör man då?! Trollar med knäna?! JAG besitter då inte den kunskapen!

Tråkigt är vad det är! Jag skulle vilja lära känna Mattes kompisar i ”gänget” men det är svårt när mannen själv inte är så överdrivet social alla dagar 😉 Jag får se till att ro ihop någon sammankomst när alla fått in höstens rutiner och när man har koll på barnens träningstider, skolscheman och andra återkommande göromål.

Här ska ni få se en före- och efterbild på sonens minst sagt gräs(l)iga byxor- så här kan det se ut när man spelar fotboll ute på gården *S*

Anledningen till att jag visar upp den här bilden är ju givetvis för att jag tvättat en gång med vanish och i mitt tycke ser det helt klart bättre ut efter en tvätt 😉 Visst, jag vet ju inte med säkerhet om det skulle se sämre ut om jag inte haft supermedlet men tro kan försätta berg och jag tror att dom blev renare med medel än utan. I efterhand kom jag på att det inte hade skadat med en förbehandling innan tvätt för det var tuffa fläckar men men…. det är lätt att vara efterklok! ”Lita på rosa- farväl till fläckarna” 🙂

Ska bjussa på pysselbilder men inte nu för nu är det dax att tända ljus, förbereda kvällsfika åt familjen och sjunka ner i soffan för att gottas åt andras taskiga självinsikt och sörja deras brist på ärliga vänner i sin omgivning- då tänker jag såklart på idol 🙂

Ta hand om er!!

3 tankar kring ”Vackert värre….

 1. Evas Pyssel

  Har inte provat Vanish , men det ser mycket bättre ut. Och du ….du kanske snart får göra om proceduren. Hihi !! Nä inte är det lätt att hinna med allt med stor familj. Schema och listor gällde i vår familj när alla bodde hemma. Men jag ska berätta en sak….när alla senare har flyttat hemifrån blir det så jädrans tomt och tyst och då saknar man allt det stimmiga.En stor familj är GULD !!! Kram Eva

  Svara
 2. Karro

  Jag gick faktiskt på reklamen för någon månad sen och köpte hem en burk vanish, och jag blev då inte besviken. Tycker det funkar bra vid fläckar.

  Ja det här med livspusslet är inte lätt att få ihop. Alltid är det något..
  Och någonstans mitt i allt så ska man dessutom försöka få någon stund till sig själv. Det blir väl någon millisekund i veckan 🙂

  Ha det så bra så hoppas jag att vi ses snart. Om inte annat på Scraphelgen kanske?

  Ha det så bra!
  Kram
  Karro

  Svara

Skriv gärna en kommentar