Tills vidare….

….får den duga, min header som jag knåpat ihop 🙂
Dagen har bjudit på besök av Sallys farmor och farfar och dom fick bevittna när liten skulle äta potatis- och majspuré samt katrinplommon. Denna smaksensation (?!) testades redan igår och maten gick bra, hon gapade och mumsade. Efterrätten då?! Nja… kolla in det här klippet på Sally, det talar för sig själv 🙂

Svejs så länge!!

2 tankar kring ”Tills vidare….

 1. Tess

  Hihihi, MEN så söt hon är i klippet!! 😀 Katrinplommon var inget för prinsessan Sally! =) Men jag tror nog jag får shoppa en ny haklapp till henne! ;P

  Headern är btw jättefin!! <3

  Kraaaam!

  Svara
 2. sagapo

  Så fin Header du gjort. Jag behöver nog gå på kurs. Har sista semesterveckan, som bestått av renovering av ett rum, dit yngsta bonusdottern flyttar in. Är lite trött, det har varit en intensiv sommar. Hoppas vi får en vecka i höst i något varmt land.
  Ha det så gott med familjen. Kram Carita

  Svara

Skriv gärna en kommentar