Skynda fynda….

….på rea! Trots hockeymatch på tv (Modo-Luleå) fick Matte snällt bege sig till stans just nu enda lekvaruhus där dom hade kvällsrea. Väl på plats ringde han hem och storskrattade, det var knökfullt på alla parkeringar i anslutning till affärn och kön in var enorm! Det jag suktade efter var denna- en bärsele från Babybjörn- som reades ut för halva nypriset (600:-, nog dyrt ändå!)
bild lånad från Babybjörns hemsida

Dessutom var den aktuella modellen snygg, marinblå/ceriserosa… passande till båda könen 🙂

Näe, någon kö-kille är jag ju inte gift med så han bestämde sig för att åka därifrån, vi skulle köpa en sele sen- även om det ev skulle bli till ordinarie pris, bara han slapp köa och trängas. Hur det än var så kommer snyggo hem med den här kartongen i handen och jag blev SÅ glad!

Jag är en flitig användare av bärsele när jag har små barn, det är inte bara praktiskt inomhus när man vill ha båda händerna fria för div. aktiviteter, den är även perfekt när man är ute på trånga platser såsom ex mässor/ marknader- och i vår stad finns det ganska gott om sådana tillfällen under året 🙂

Igårkväll trodde jag att jag hade pyspunka för när jag ändrade läge eller utförde vissa rörelser, kändes det som att det sipprade vatten. Hmm… hur gör djur?! Ringde förlossningen som ville att jag skulle komma upp om jag var tveksam så skulle dom kolla läget men vad lockande… köra ca 6 mil för att konstatera bu eller bä! Tog en dusch och avvaktade och jag upplevde att det inte kom så mkt mer efteråt så vi blev kvar hemma. Det är lätt att få känslan av att vara inbillningssjuk och rädsla för att ”störa” i onödan… Läget känns stabilt även idag men jag är uppmärksam på om det känns konstigt, då får vi snällt åka in för koll. I övrigt vill lillpluppen inte alls ut, det är nog lugnast och skönast på den nuvarande platsen 😉

Idag skiner solen och det är plusgrader- supervårigt! Jag funderar på ytterligare en prommis i den friska luften för nu blåser det inte storm som igår, men jag avvaktar till Matte kommit sig ur sängen. Törs inte gå själv i halkan ifall fästet under sulorna sviker mig, då är det tryggt att ha en arm att klänga sig fast i *ler*

Här ser man att våren gjort sitt intrång, halva torkvindan har kommit fram- och glödvärmaren oxå *s*

Ha det gott och sköt om er!

7 tankar kring ”Skynda fynda….

 1. sagapo

  ja, de kan vara envis de där små. När Eva ruckade om lite, så hade jag ju redan gått en vecka över tiden, så det kanske var därför David bestämde sig för att komma ut. Men det är väl som vanligt, de kommer när de vill komma ut =) Kram Carita

  Svara
 2. Anna

  Väntar med spänning…tur att du är så duktig på att uppdatera nu då, för ringa ”vågar” man ju inte…
  Vilken klippa till man du har, som lämnar hockey å står i kö!
  Lycka till när det väl bär iväg:)) kram

  Svara
 3. Jag

  Anna; jag hoppas absolut att du ska ”våga” ringa, jag har inte och kommer inte att skälla ut nån, hänga nån el på annat sätt bete mig dåligt 😉 Jag uppskattar fortfarande att surra bort lite tid med mina vänner, släktingar och kollegor. Det lät nog värre än vad som var menat, men så kan det bli ibland….
  Kram

  Svara
 4. Karro

  Pyspunka!! Haha, du är ju för rolig 🙂
  Men vilken underbar sele du fick dig, den kommer du säkert att ha stor användning för.
  Förstå vad mycket du kan scrappa med den lilla sovandes på magen 🙂

  Svara
 5. Petra/Paradise

  Vilken fin babybjörn-sele ni fått tag på!!
  Härliga färger som tusan! 😀

  ”Pyspunka” *hahahaha* Vilket ord!!! 😉
  Rolig du är! *haha*
  Som du säger så blir man lite inbilsk ibland och man vill väl gärna känna efter mer än en, två, tre gånger 😉
  Men givetvis ska man inte ignorera en sådan pyspunka!

  Här har vi rejäla plusgrader! Jag höll på att svimma när jag tittade på termometern i köket förut… + 13,5 grader! Fast..det är klart. Solen ligger ju på.
  Innan solen låg på så låg tempen på + 6 grader å det är imponerande det också!! 😀
  VÄLKOMMEN VÅÅÅÅÅÅR!!! *skutt*

  KRAM!

  Svara
 6. Tess

  Vilken superfin sele!! 😀 Vi har ju en likadan (fast ”traditionellt” marinblå bara – lite trist), och den har jag haft grym nytta av. Ibland passar ju varken att vila i säng, vagn eller soffa utan bara PÅ mamman… ;o) Och då är det ju guld för ryggen att använda en sele! 😀

  Kram!

  Svara

Skriv gärna en kommentar