En slatt Gaviscon kvar…..

…och bebis kvar i magen = obra kombination. Jag lider fortfarande av halsbränna trots att liten är så långt nersjunken som h*n bara kan utan att komma ut och det känns onödigt att köpa in en ny flaska alt tabletter för normalt sett lider jag aldrig av bränne-åkomman. Jag hade ju en förhoppning om nedkomst idag, inte bara för att det passar så bra med nystartad barnfri vecka utan även datumet är passande. Ni som känner mig vet att jag har siffer-noja ibland, jag ville ex gifta mig 080108 för att ”siffrorna ligger bra” men nu blev det på makens födelsedag några dagar senare och det gick ju bra det med, vi blev gifta och är det än 😉
Dagens datum- 110301- känns oxå ”rätt” så en förlossning idag skulle sitta som ett schmäck 🙂 Visserligen kan även 110303 funka finfint så får jag önska dag för bebisfödsel så knäpper jag händerna och väljer idag eller på torsdag! Jag vet, jag är lite annorlunda *s*

Åkte in till stan en sväng innan lunch och unnade mig två amnings- tshirts från H&M och då hittade jag ju några plagg som jag bara inte kunde motstå!!

Detta kort gav vi till Lisas lilla trollunge när vi träffade han för första gången. Bilderna är tagna med mobilen men man ser ju iaf vad dom föreställer 🙂 Tycker så mkt om älgen, både flygaren och nattaren.

Framsida

Insida

Detaljbild

Ni som undrar vad som hänt med mig och min uppdateringsfrekvens behöver inte oroa er. Jag kommer mest troligt inte att skriva här varje dag framöver men det känns som att jag vill skriva mer ofta än vanligt då jag märker att många är in och kollar läget lite oftare än vanligt 🙂 Jag vet att vi kommit till det stadie då många funderar om något hänt, om jag är kvar hemma och så törs man inte ringa av rädsla för att vara tjatig och jobbig. Då kan det vara bra att se via bloggen om jag fortfarande är på plats *ler* Åtminstone varannan dag ska jag försöka uppdatera och så länge det inte går en vecka mellan inläggen så är jag fortfarande bärare av bebis 😉

Nu är iaf bilen fulltankad, kamerabatteriet är fulladdat, pastamåltiderna har avlöst varann och väskan står färdigpackad så… *knäpper mina händer*

Ha det bäst alla mina läsare/ vänner och ta hand om er!

7 tankar kring ”En slatt Gaviscon kvar…..

 1. Syster

  Jag håller med om att 110303 låter bra, satsa på det så kommer vi och hälsar på nästa vecka 🙂 börjar längta att få se vad det är för en liten du har i magen, ska bli så mysigt att bli moster igen, och nu när man själv är vuxen och kan njuta på ett annat sätt 🙂

  Svara
 2. Tess

  Åååååhh så bra ”mag-skulpturen” blev oxå, det missade jag i förra inlägget. 😛 Kortet till Lisa med bebi tycker jag var superfint, jag älskar ju älgar! ;o)

  Vi hörs imorn, får se hur det är efter babysimmet, men jag ringer i vilket fall. =) Förresten kan väl 110303 passa bra..? 😛

  Kram!

  Svara
 3. Tess

  PS (*senil light*)

  Fint set du köpt! Jag sneglade oxå på den där bodyn, men det fick bli en ”I <3 Mum" och en "I <3 Dad" istället. :P

  Kram igen!

  Svara
 4. Lena

  Klart man är nyfiken..*ler*..jag håller absolut koll på dig och varje gång du uppdaterar så förstår man att bebisen inte är ute..110303..ser fint ut!! Jag hoppades på 070707 när Tess föddes..men nähäpp sån tur hade man inte, det blev 070712..jag håller med ang siffernojan..lite kul är det!!

  Kläderna är tokigt söta..tänk när du får klä lilla knodden..och för guds skull korten är super!! As always…

  Ja men lycka till igen då…

  hehe..kram!!
  //Lena

  Svara
 5. Anonymous

  Hej lillsyrran…såg att du ringt så jag provade ringa men inget svar…ringde idag när jag var på min härliga morgonpromenad med hunden, men det var inget svar då heller….är det så att det är bebis på gång möjligen??
  Håller tummarna för det!

  Vi hörs snart

  Kramar från Susanne

  Svara

Skriv gärna en kommentar