Överraskningar….

…. är till för att berättas men min ”stora händelse” hann jag inte berätta om själv. Anledningen till att jag inte skrev mer detaljerat om det redan igår var att jag ville avvakta tills allt var genomfört pga att det kunde bli inställt el att jag skulle missa det pga olika orsaker men en liten vän hann visst säga det före mig så nu är det ingen hemlis längre. Ni som läst mina kommentarer på förra inlägget vet med andra ord att jag och Pörni varit statister i ”Någon annanstans i Sverige”, den nya filmen med bl.a Mikael Persbrandt och Helena Bergström. Det var en rolig och annorlunda upplevelse och jag har full förståelse att det är ett år till premiären för vi deltog under en scen och det tog nästan en hel arbetsdag att få till (och då berodde det inte på att vi var 25 omöjliga statister *s*)
Vi träffade ingen av ”storstjärnorna” men bl.a Lars Lind (Varuhuset, Rederiet mm), Jacob Nordenson (Pistvakt, Wallander mm) och Björn Gustavsson (Jönssonligan, Emil i Lönneberga) satt med oss i kyrkbänkarna när vi begravde Helena Bergström 🙂

TACK Pörni för att jag fick dela dagen med dig!!

Annars då…. Jag är fortfarande ledig och det är inte helt fel 🙂 Resten av veckan är tom i almanackan och bara det är ovanligt för att vara vi- eller… visst, innebandyträning och annat återkommande finns såklart inbokat men i övrigt kan vi ta dagen lite som den kommer. Matte jobbar sista natten inatt och sen är även han ledig några dagar. Skulle tro att vi kommer att ta tillvara på tiden och vara lite sociala, vårt ”underhåll” av vänkretsen är under all kritik men vi ska iaf försöka ta oss i kragen. Problemet är bara att det är så många som har pälsdjur och då begränsas våra besök i dom hemmen 🙁

Näe, det här duger inte. Jag har lite hushållssysslor att ta tag i 😉
Ta hand om er!!
På återseende!

14 tankar kring ”Överraskningar….

 1. Tord

  Inte tusan hjälpte det att monkan skvallrar – likt förbenat så vart jag nyfis. Men nu har du klart fått några nya öknamn, iaf av mig, din ”statistjäkel” *Ler sött*!
  Ha D Gött

  Svara
 2. Tord

  Jaha! Fröken nippertippa linslus skall tydligen GODKÄNNA kommentarerna först *Mummel*
  Fan, är det inte nog med att storebror förmyndarsamhället, goggle o halva jäkla internet samlar uppgifter o skall godkänna ta mig fan allt! Skall du börja oxå! *Känner mig totalsopad under mattjäveln nu alltså*
  *Dubbelmummlar*

  Svara
 3. Pernilla

  TACK själv för en rolig dag, trött som en gnu just nu, men det är förmodligen alla nya intryck och nervositet odyl som kommer i efterhand.. Gissar att jag lär sova GOTT inatt 🙂 Du får gärna maila över bilderna, även då det du och jag tog tillsammans 🙂

  KRAAAM

  Svara
 4. Anonymous

  Så kul! Låter som ni haft en spännande och rolig dag! Kommer blir mycket kul att se den färdiga filmen när den kommer då jag vet om flera st som agerat statister i den. Man kommer väl missa hela handligen för att man har fullt upp med att spana in alla bekanta.
  Kram Mia

  Svara
 5. Jag själv

  Sorry Tord *flinar* Har tagit bort den funktionen- enbart för att göra dig glad 🙂 Men ibland kan det vara praktiskt att leka lite ”storebror”. Så farbror mummel å kontrollerad- fortsätt kommentera i frid *S*
  Tack för alla kommentarer, det var snabba ryck 😉
  Kram

  Svara
 6. Anna S

  Vilken häftig upplevelse! Jag visste ju om era äventyr då pernilla har facebook:)
  Å på tal om facebook, där har jag bjudit in en hel tjejvänlista på party hos mig den 27/11….du är också välkommen. Kanske inte party, men surra kan du ju…

  Ja vi måste träffas ngn dag, men fram tills dess: Sköt om er; kram!

  Svara
 7. sagapo

  Kul grej att få vara statist. En annan som jag känner har också varit med. Tänk att man inte blev tillfrågad, jag som går och väntar på mitt stora genombrott som filmstjärna hahaha. Akta dig Naomi.
  Har en ledig dag idag och det känns så skönt, behövde det verkligen.
  Ha en skön helg och njut av er ledighet. Kram Carita

  Svara
 8. Jag- igen :)

  Anna; Pernilla hade inte skrivit i förväg på sin fb att jag skulle med- om jag inte är helt felinformerad 😉

  Svara
 9. Linda

  Halloj Vera!
  Kul grej att få vara med på!! Och ett jätte grattis till pyret i magen!! Oj så mysigt att vänta smått 🙂 Jo jag har varit dålig på att uppdatera..men gör ett nytt försök 🙂 Kram

  Svara
 10. Anonymous

  Jag skulle kunna ge ett långt inlägg som svar men jag orkar inte.Det var inte meningen jag skulle förstöra din Överraskning.
  Så jag ska ”stänga ” ”min stora trut”
  ha det gott
  Monika

  Svara
 11. Monika

  usch vad det lät hemskt o hårt.Vad jag menar är jag ber om ursäkt för att jag gissade rätt…och att nästa gång jag anar något el kanske vet ska min ”trut” vara tyst….

  Kram

  Svara
 12. Jag- för tredje gången *s*

  Monika; jag vill inte att du ska ”stänga din stora trut” för dina kommentarer är alltid välkomna. Visst blev jag lite besviken då du hann berätta om statistgrejen före mig (det hoppas jag att du förstår) men det överlever jag 🙂 Jag hoppas vi kan ses snart, det är lite dåligt med våra besök/ samtal men jag saknar dig, det ska du veta!
  Ha det gott och sköt om dig!

  Svara
 13. Anna S

  Nja hon skrev att hon skulle dit, om jag inte minns fel länkade hon att det var bloggat…å där stod det ngt…
  Det är så med cyberspace ibland går det snabbare än man vill/ hinner tänka sig för…oftast alldeles perfekt!

  Hoppas din lediga vecka har varit bra…idag njuter jag med Ian som har sovit över hos mig för första ggn….kram Anna

  Svara

Skriv gärna en kommentar