Undrens tid…..

… är inte förbi! Det fick jag erfara sent i söndags när jag och maken blev ensamma kvar vid köksbordet. Jag hade slarvat med mat-intag under dagen och trots att jag har reserver att ta från så att Mini klarar sig så kurrade magen och blodet orkade inte riktigt pulsera fram i ådrorna och med lite lätt ”åh- vad- det- är- synd- om- mig”- röst la jag fram att jag var så sugen på… *host*… ett skrovmål…. Detta trots att Matte köpt hem coleslaw, potatissallad och tunna spjäll- av vilket han först erbjöd mig. Spjäll är jag för petig/ kräsen för att äta så jag tvekade och kunde tänka mig att käka från övriga ”rätter” på menyn men då hände det! Det som jag trodde var ämnat för filmtittare! Matte ställer sig upp och säger helt resolut att han åker och handlar skrovmål åt mig- kl 21.30 på kvällen!! Öhh…. vad säger man?! WOW! (Att han sen köpte en stor ostburgare till sig själv efter sitt matintag spelar väl mindre roll *S*)

Det är kärlek det!
Värt att skrivas in i bloggen så det inte faller i glömska med tiden!

Idag har jag lunchat med min svägerska Magda och vi åt thaimat- rackarns vad gott det är! Efteråt skulle jag hämta ut linser så när Magda lämnade stan mötte min vän Pörni upp för att agera smakråd hos optikern. Jag behövde nämligen nya solbrillor till mina linser som jag hämtade ut och när man själv är mer blind än hönan Agda utan brillor på så är det inte lätt att se vad som passar och där kommer goda vänner med god smak in 🙂 Tack Magda och Pörni för trevligt sällskap idag!!

Fick mig ett gott skratt när vi senare stod i kassan på en skönhetsaffär i stan. Tjejen som stod före mig i kön hade nån form av rabattkupong som gav en viss procent i rabatt för kroppsbehandling. Produkten hon lagt upp på disken var någonting välgörande för kroppens största belastare- fötterna och kassörskan tittade frågande på först sin kollega och sen sin kund och sa -”men fötterna… tillhör dom kroppen? Visst gör dom?… Eller?!” Jag kunde ju inte annat än bli glad i sinnet då jag lyssnade på deras resonemang. Vad skulle dom annars tillhöra?!

Det känns som att inom dom närmaste två månaderna händer det massor! Turkietresa, sista etappen i certifieringsutbildning i Sthlm med efterföljande examination, ”ladda- batteriet- resa” till Hemavan, ultraljud, ny arbetsplats….. Mycket som är kul men det är ändå skönare om agendan är lite mindre välfylld, för detta är ju dom stora sakerna som händer. Sen tillkommer ju alla föräldramöten, utvecklingssamtal, fotbollsavslutningar, innebandyuppstarter, tandläkarbesök, bilbesiktningar… osv, osv….
Men det ska väl kännas att man lever 🙂

Dax att vila inför nattskiftet, bjussar på en bild på vår kommande Hemavan-utsikt (bild från 2008)

TACK alla ni som grattat till Mini och TACK alla ni som kommer ihåg att lämna kommentarer efter er!!
Till er som besöker men inte kommenterar- gör det, det händer inget annat än att jag blir jätteglad 🙂

Sköt om er!!

7 tankar kring ”Undrens tid…..

 1. Evas Pyssel

  Det där med graviditetens effekter kan nog vara frustrerande för männen. Men de är ju så måna om oss ändå. Jag blev totalt fokuserad på lakrits när jag var gravid. Jag vet inte hur många mil vi körde efter lakrits vid konstiga tider på dygnet.
  Så vackert det är där uppe i norr. Jag har bara sett vinter, då vi för två år sedan åkte tåg till Kiruna,( Jukkasjärvi och Jokkmokk ). Du kan ju tänka vilken upplevelse för mig som är Malmötjej från början. Sköt om dig !! Kram // Eva

  Svara
 2. Pernilla

  Hej gumms 🙂

  Tack själv för stunden vi fick igår, alltid lika trevligt :)) Nu har du mycket roligt att se fram emot.. massa resor å mys, jag är inte det minsta avis *host host* 😉

  Sköt om dig och hälsa familjen

  STOOOR KRAAAM

  Svara
 3. Tord

  Ser fram emot att få läsa om dina grviditets effekter. Blir det sug efter lakris eller något annat svår hittat.
  Själv kom jag billigt undan, den gången det begav sig, då mitt ex inte hade några större sådana. *Pust*
  Ha D Gött!

  Svara
 4. Karro

  Oj va länge sen det var jag var in på din blogg.
  Och vad glad jag blir av att läsa att ni väntar en liten knodd!! Ett stort stort Grattis från oss i Blåsmark.
  Läser även att ni ska till Turkiet. När åker ni dit? Vi har bokat resa dit och åker nu den 12:e.

  Stora kramar från mig!

  Svara
 5. Maggan

  Hej!
  Hörde ”fågelvägen” att ni väntar smått. Det var en liten fågel, eller ska jag säga en stormagad stork som viskade i mitt öra. Gissa vem?
  Det blir säkert alldeles underbart med en sladdis!
  Vi skickar er grattishälsningar och lyckönskningar med tillökningen.

  Ps. Strunta i klantiga kommentarer. Finns det hjärterum, så finns det stjärterum… och ni har ju stort hjärta båda två

  Svara
 6. Ulrica...

  Hej vännen!

  Längesedan jag hörde av dig. Jag har haft fullt upp under sommaren så jag har inte hunnit varken scrappat el bloggat. Men nu är jag tillbaka! =) Jag har även skaffat en ny blogg så kika gärna in så skulle jag bli glad.

  I scrapbloggen har jag nu lagt upp lite nya alster så där kan du oxå ta en titt! 😉
  Gud vad roligt att ni ska få bäbis, stort GRATTIS! Bara det bevisar att det var längesedan jag kikade förbi då jag har missat denna stora nyhet.

  Nya bloggen hittar du här, bara att kopiera
  http://www.badgirlsconfessions.blogspot.com

  Ha det gott, många kramar Ulrica

  Svara
 7. annelie

  Hej!
  Tack för titten och din kommentar, det värmer;)
  Försöker så gott jag kan med min värk som jag har, det är juh förhoppningsvis övergående, tar bara lite tid, stressad som jag är vill jag naturligtvis bli frisk imorgon helst;)

  Hoppas nu lillmagen nu mår bäst;)
  kram<3

  Svara

Skriv gärna en kommentar