Ujuj…

… jag hukar mig och skäms! Jag vet, jag skulle så stort vara bättre på att uppdatera men… på något sätt hinner jag inte med i tiden *s* Jag har första semestersvängen nu och jag njuter!! Solen har varit generös med sin närvaro, barnen är hos oss vilket innebär mkt påhitt och rännande och givetvis försöker jag vara social med min vänskapskrets- åtminstone den allra allra närmaste delen, det hinns inte med mer just nu! Blogg, dator och scrapping har ramlat ner en bit på min prio-lista. Men skam den som ger sig, jag är ju här nu *ler*

Ska passa på att visa ett kort som legat i datorn rätt länge och ”mognat”, kortet blev klart i god tid innan jubilaren skulle uppvaktas så jag har nästan glömt bort att visa det- tills Anne skrev en kommentar i förra inlägget (”LivSaga kände igen sig på kortet du gjorde till henne. Jag kan bara hålla med, det var SÅ Saga över det”) – och efter den fina, inspirationsgivande kommentaren kommer nämnda kort;

Önskemål ”mönstrat, rosa & turkost”

Sen har min rara vän Anna med familj uppvaktat en faster och detta kort gavs till henne under midsommarhelgen;

Glitterstick på trädets blommor

Jag älskar dessa nya Magnolia-stämplar, tyvärr har jag inte så många i min samling men som tur är så har jag fina scrapvänner som hjälper till 🙂 Vi kör lite ”ska-vi-byta-grejer-med-varann”- stuket och hjälper varann om något saknas *ler*

Idag har jag haft ågren. Har lovat att inte berätta detaljerna än så ni får vänta nån dag till men jag kan säga att mina tankar har flugit än hit, än dit! Nu är ett beslut taget och valet börjar så smått sjunka in. Nyfiken?! *flinar*

Till helgen som kommer har vi PSG (PiteåSummerGames) i stan så nu är det transportmedel cykel som gäller. Det fullkomligt kryllar av folk i stan med omnejd och det är supertrevligt men ack så trångt om plats- därför gör man klokast i att lämna bilen hemma om det bara går. Vi har så tur att våra tre fotbollsspelare har sina matcher inom stadskärnan så det blir att hojja mellan planerna både för dom och oss. Lilleman i familjen är som bekant fotbollshatare (att ta med han en heldag är både barn- och föräldraplågeri- han HATAR det) så farfar förbarmar sig över han och det är en mycket nöjd kille som ska få egentid på fredag 🙂 På kvällen tågar alla fotbollsdeltagare genom stan i en lång invigningsparad- som är maffig och sevärd- och då kommer farmor, farfar och lilleman in och kikar. Många klär ut sig, spelar och sjunger och har egna lagramsor så det ska bli skoj att se!! Kolla lite info här

Så…. nu lovar jag inget som jag kanske inte kan hålla, men…. så fort jag orkar, har tid och kan så ska jag uppdatera bloggen (och givetvis berätta om ”mitt val”)

Ha det så skönt i sommarsverige och ta hand om er!!

3 tankar kring ”Ujuj…

 1. Evas Pyssel

  Ja du vera jag minns när våra ungar var med på olika fotbollsturneringar under sommaren , t.ex. Bullerby cup. Det var kul, men oj vad tid och vad resor det blev. Fina kort du har gjort, särskilt det lila föll mig i smaken. F.ö. håller jag med dig , tiden flyger iväg och vad är det man gör ???? Kram Eva

  Svara
 2. sagapo

  Så skönt med ledighet. Har 12 arbetsdagar kvar. Men det känns helt okej. Till helgen styr jag och maken mot Luleå, då vi ska ta oss en weekend för oss själva.
  Känner mig så glad, katten Felix har kommit hem efter att varit borta i fyra dagar. Så nu kommer matte att sova gott.
  Ha en trevlig PSG helg. Kram Carita

  Svara
 3. lenascrappar

  Åhh vad kul att höra av dig!! Började undra vart du tagit vägen..haha

  Nädå..ibland är det så att man får prioritera..i know!

  Njut av semstern så mycket du kan!!

  Och vilka supertjusiga kort du gjort,,visst är magnoliaträdet jättefint!!

  Stor Kram Lena

  Svara

Skriv gärna en kommentar