Sex….

… and the city… vad trodde du jag skulle skriva för fortsättning på rubriken?! *s* Nå, dom som känner mig vet att min humor kan vara rå och lite down below men inte den här gången 😉

Jag såg tv-serien med omnämnda namnet igår och jag tycker att den är så bra! Jag får en ”good- feeling- känsla” just för att vännerna har en sån innerlighet mellan sig! Dom vet att oavsett vad som händer och hur dom mår så kan dom alltid räkna med varandra- i ur och skur, nöd och lust. Dessutom har dom rätt tålmodiga män, för det är inte alla som skulle orka med fyra kvinnor- i princip får dom ju tre på köpet då dom gängar sig med en av brudarna 🙂 I just det avsnitt jag såg igår hade faktiskt tre av fyra en man *ler*

Nog om det. Igår fick jag ett samtal från en firma som anordnar klassfester, alltså jubileumsfester. Jag blev tillfrågad om att stå som en av dom ”välkomnande” från klassen och som tack för det skulle jag få ett aktuellt klassfoto gratis. Det var snudd på åldersnoja som drabbade mig efter detta samtal… ”ni firar ju 20-årsjubileum i år”… 20 ÅR! Är det så längesen vi gick ut nian?! Ja, om man ska se sanningen i vitögat så är det så! *suckar*
Nåja, jag har sagt det förr och jag säger det igen; jag tror den bästa tiden börjar runt 40 så jag ser framåt 🙂 Min kloka mor sa en gång att när man blir äldre blir man mer säker på sig själv och detta i sin tur leder till att man kan lita mer på sig själv och inte bry sig lika hårt i vad andra tycker och tänker om en. Jag längtar till jag blir äldre!! *ler*

Vissa saker ska man egentligen tiga om men eftersom jag ser på fadäserna med glimten i ögat så ska jag delge er ändå 🙂
Igår när jag sovit klart (efter nattskift) och skulle hämta barnen från skolan, såg jag en stor, svart snöskyffel ligga mitt ute på gatan, bortanför vår infart. Den såg väldigt bekant ut och jag kikade runt på gården för att se om vår snöföra var i närheten- vilket den inte var. Hmm.. sherlock holmes såg fotspår fram till platsen där skyffeln normalt ska stå, dessa fotspår övergick snart till skrapspår i snön…. ända ut till gatan där skyffeln låg. Jag ringde maken och frågade var vår snöföra fanns- och då kom en svordomsramsa som jag inte ska återge här 😉 Det visade sig att han ställt upp snöföran mot bakdelen på lilla skruttbilen efter utförd skottning, glömt av att den stod där och backat ut från gården för att bege sig till jobbet- och sånär tagit med sig skottaren till jobbet 🙂

Jag skrattade gott… tills jag fick skratta ännu mer gott! För maken frågade med triumf i rösten om jag visste vad jag hade gjort då.. med samma bil- några timmar tidigare?! Hmm.. ja, nog hade jag hört konstiga ljud från bilen, det lät som att det knäppte eller klonkade i plåten på karossen men…. Det visade sig att jag hade varit så trött i mössan efter nattjobbet att jag helt enkelt backat ut bilen från parkeringen utan att dra ur motorvärmarsladden *skäms* Den har alltså legat och slagit och dansat lambada under bilen hela vägen hem! Undrar vad mina medtrafikanter tänkte?! Hoppas dom var lika trötta som jag så att dom inte märkte det 🙂

Återigen har jag lyckats få till ett lååångt inlägg så du som fortfarande är med har gjort det bra 🙂 Jag skulle kunna skriva så mkt mer men det är ohållbart, då orkar ingen kika in här… kanske får ändra taktik och skriva lite oftare i stället, då blir det inte lika mycket varje gång 🙂

Ha det bra mina vänner, sköt om er och glöm inte att kommentera!! 🙂

7 tankar kring ”Sex….

 1. Anonymous

  Vad roligt med klassfest! Själv hade vi ingen 20-års fest så man får väl kanske sikta in sig på 30-års istället fast det lät då hemskt, 30år!. Skulle vara roligt att se och träffa alla klasskompisar efter så lång tid och höra vad alla gör och bor…
  Kram på dig/Mia

  Svara
 2. Tord

  Du kan vara lugn, du är inte ensam om att göra fadäser. Är inte bara i köket som jag gör mina. Som tur för mig så hinner jag inte skriva ner dom.
  Men det där mked motorvärmarkabeln är du långt ifrån ensam om. Är för att just slippa göra just den olyckan så hänger jag sladden över backspegeln och skulle jag mor förmodan vara lika blind som en 40-årig bolibompa så rycks den ur o hänger elegant kvar över backspegeln.
  Men jag massor av historier om andra som har glömt med betydligt värre konskvenser än din lilla fadäs.
  Ha D Gött!

  Svara
 3. Monika

  jasså,,,du Fru lilla…då är du bakis dagen jag ska på min 30 år klassträff….jag fick samma förfrågan på min träff och vi har fått våra inbjudan =)

  Jag har också gjort lite saker med vår ”buss” men det berättar jag inte här =)

  Kram på dej Lillhjärtat mitt =)

  Svara
 4. Erica

  Ha ha ha bilar bilar bilar… de kan man få både skratta och gråta över…. Vår bil ska på rep om två veckor. Det ska lackas ny kofångare sätta ny plast-skydd-under-motor-grejs, nya stötfångar fram dörrarna fram ska knackas till och lackas lite… ORSAK… Det har varit en djävla vinter!!! Men mycket snö!!

  Klassträff!! Det är verkligen med blandade känslor…

  Vadå är vi gammla?? Jag slutade fylla år när jag fick Anton. Efter som han ”stal” min födelsedag!!:)
  /Erica

  Svara
 5. Anders

  Du Längtar tills du är gammal säger du..det är TANT varning på Sex and the city..bara så du vet det 😉
  O fadäsen med bilen..no comments 😉

  Kram

  Svara

Skriv gärna en kommentar