Jippiiii….

…. äntligen får jag vara värre än maken då det gäller telefon *flinar* Jag har nämligen hastigt och lustigt införskaffat en Iphone 🙂

(bild lånad från internet)
Fick ett telefonsamtal från Telia förra veckan med ett erbjudande om att få en ny telefon mot att jag förlängde mitt abonnemang. Hmmm…. funderade fram och tillbaka och bad han ringa upp. Matte har hela tiden förespråkat förträffligheten med en Iphone och skulle HAN få handla så skulle det snabbt finnas en sådan tingest i hans ägo. Så när försäljaren återkom frågade jag om det gick att få en sån tele ist och jodå, det gick- men då kostade det ganska mkt utöver abonnemangskostnaden. Vi susade till telefonaffären som i mitt tycke ger bästa servicen -i den här staden iaf- och där blev det affär 🙂 Försäljaren är gift med en av mina äldsta vänner och jag föredrar att shoppa av han för då kan man fråga korkade frågor och få ett skrattande svar utan att känna sig dum- för med handen på hjärtat så är jag inte insatt i alla ”apps”, ”wi-fi” och övriga mobilrelaterade saker!!

Just nu försöker jag lära mig hur den fungerar för det är ljusår från en vanlig ericsson!! Tyvärr har jag haft jobbhelg vilket gör att många timmar gått förlorade där *flinar* och sen har jag rätt många kort på beställningslistan som ska göras klara med kort varsel så jag hinner inte pillra så mkt som jag egentligen vill *S* Nåväl, har tänkt ha denna några år framåt så jag hinner…. Jag har iaf lärt mig hur man svarar och ringer ett samtal, sedan fixar jag att sms:a även om det tar tre gånger så lång tid jämfört med gammeln 🙂

Dotra hade 12-årsfirande i lördags och hon är totalt in love i Twilight och allt som hör därtill!! Därför satte jag dit hÄnglars vampyr och döpte han till ”Edward” *s*

Viktklubb går lysande- just nu iaf! -2,6 kg på första veckan, och även jag fattar ju att det är vätskan som smiter iväg först men iaf- kul att se att vågen går åt rätt håll 🙂 Jag har sett min problematik- dels äter jag inte på regelbundna tider och sedan äter jag inte nog många kalorier… lite lustigt men så är det. Kommer inte riktigt upp i min dagsranson men jag jobbar på att få till det 🙂

Jag måste försöka prioritera mina bloggar lite mer, det känns som att jag krafsar ihop nåt snabbinlägg i farten och sen väntar jag en vecka innan jag gör samma sak! Boring! Jag har bara lite ont om tid för tillfället men då jag har ledigveckor, har lärt mig min ”fån” och har levererat mina kort så ska jag knåpa ihop nåt bättre inlägg med lite liv och lust i *ler*

Jag är i alla fall skitglad att jag får in beställningar, jag är bara lite ovan att det kommer så här många på en gång- med ganska kort varsel 🙂 Observera att jag bara konstaterar- inte klagar!! 🙂

Med det sagt ska jag återgå till andra änden av detta långa bord- till pysselhörnan!!

Ha det gott och sköt om er därute i världen!

12 tankar kring ”Jippiiii….

 1. Erica

  Hej!
  Du det är inte bara din dotter som är inne på Twilight… även jag. Lite pinsamt må jag erkänna!! Har stäckt läst de två första böckerna;) Anders bara skrattar åt mig… med det bjuder jag på:)
  // Erica

  Svara
 2. Pernilla

  Hello gumms 🙂

  Känner igen det där med att inte få ihop kalorierna på en dag.. Ibland får jag kämpa för att komma upp i det man ska äta.. Ganska otroligt egentligen.. Men snyggt jobbat med 2,6 kg!! GRATTIS!!

  Visst e det e bra klubb? jag gillar den helskarpt! Nu ska jag fortsätta göra lite nytta på jobbet… Kanske… typ… eller facebooka hihi

  KRAAAAM

  Svara
 3. Li@n

  Åhhh…en Iphone!!! och UÄHHHH…!!! Jag fick en av maken för en månad sedan då jag fyllade år… och för en å en halv vecka sedan var det någon #”%>:o[ /$¤ som tyckte att den behövde den bättre än jag…*morr* Jaharu grattis sa farbror blå du kan ju kolla om den dyker upp på Blocket eller Tradera…må 1000 kamelhårsloppor hemsöka brallorna på den som inte gitter lämna in den till polisen. Hm..javisst ja de tyckte ju jag skulle kolla Blocket o inte besvära dem.

  Ja GRATTIS till dig o din telefon, lovar att du kommer älska den, stegräknare o personlig tränare (du kan till å med välja röst på tränaren…finns en manlig röst i telefonen som peppar dig när du tränar..mumsfillibabba) minns jag rätt ligger den under ikonen Nike.
  Kram kram
  Lianlej

  Svara
 4. sandra

  Åhh jag vill också ha en I-phone…jag vill, jag vill, jag vill!!!Hmm men de är vansinnigt dyra=(

  Viktklubb också, vad duktig du är!! Jag borde också men är en mästare på att skjuta upp saker….det är ju så gott att äta=)

  Twilight korte var häftigt! Smart idè med Edward, briliant;P

  Ha en skön vecka!

  Massor av kramar från Sandra

  Svara
 5. Monika

  det där med Iphone är väldigt poppis.Hörde man kan köpa dom på nätet för 800 kr =)
  problemet vara då bara att den finns inte på svenska…men som en sa 800 kr är inte mkt om man jämnför 6000 el vad det nu kostar…

  Nåja…jag är nöjd med min Nokia iaf….

  Däremot fick jag mej ett gott skratt idag.Hörde att maken hade hade ”köpt” spotify…För att få den i sin mobil…han kunde ju inte låta frun vara värst *flin*

  Kram

  Svara
 6. Monika

  Idag köper du inte dina tfn om du har abonnemang,samma har jag också.Jag betalar heller inget för min tfn om jag skriver på för 2 år och tar telia vänner el liknande..Så nästa år -11 då blir det en ny igen =)

  Jag har Nokia Musicexpress och är super nöjd med den.Jag laddar in min egen musik i den och det fungerar hur bra som helst,,,Även radion…
  det man måste ha för att få in musik är ett minneskort,,o det kostar inte mkt 200 kr…

  Men det där om iphone min vän,,,Då har du fel =)
  Dom på kappa kanske har haft otur,men min svåger köpte 2 st via internet och betalade bara 800 kr st…

  Det beror så mycket på var man köper sina saker…

  Vi har tänkt ev beställa så barnen ska få var sin,men det blir till julen isåfall

  För nu duger inget annat än en mobil med tousch skärm =)

  jag far nog hem direkt efter tandis,,är knappast på på humör och har bedövning i min mun..så jag far hem och lägger mej

  El vänta nu ljuger jag,,scrapparr klart korten =)

  Kram

  Svara
 7. Anonymous

  Hej vännen!
  Grattis, började ju strålande! Alltid roligt med en ny telefon om än det tar ett tag innan man lärt sig den, efter över ett år med min upptäckte jag en ny fuktion som jag inte visste att jag hade Haha!(vill också ha en ny). Ha en superbra dag.
  Kram/Mia

  Svara
 8. Tord

  Grattis till I-fånen, Nu kan du ju kolla bloggarna via den. *S* Skulle gärna vilja ha en själv men får antingen ta en 2G eller vänta tills det finns 3G täckning här.

  Visst kan man köpa telefoner via nätet billigt, men det är inte alltid så bra. Inte utan anledning som mycket stöldgods säljs den vägen. Gäller verkligen att se upp.

  Skicka ett mail till mig så jag får din mailadress. Kan ju vara bra att ha om man vill skriva eller skicka något som man inte vill skall läsas av alla.

  Ha D Gött!

  Svara
 9. Pernilla

  Det som är med I Phone som man beställer för så billiga pengar är ju inte ”äkta”
  Går dom sönder odyl så gäller ju inte samma garantier för dessa..

  Det som oxå är bra med abbonemang är att man tar ju inte hela smällen med en gång med telefonen.. ungefär som med huslån.. man betalar av eftersom, fast med telen så äger du den fortare än vad du gör med ett hus 😀

  Grattis till ett BRA köp! Jag har oxå ny som du vet, samma som Monica tror jag.. Men jag ångrar att jag inte köpte en I Phone fastän jag e nöjd.. Men.. lätt att vara efterklok.. Typiskt mig!

  KRAAAM så ses vi på Fredag 🙂

  Svara

Skriv gärna en kommentar