GOD FORTSÄTTNING….

… på det nya året! Hoppas det gamla slutade glatt och lyckligt och att det nya började ännu bättre och ännu lyckligare 🙂

Vi hade en trevlig och lugn kväll i goda, vuxna vänners lag (detta nyår var det inga barn hemma). Männen kockade (kvinnor i köket =förbjudet) och ingen av oss kvinnor klagade- konstigt va?! *s* Vi blev så uppassade och fick en trerättersmiddag serverad på silverfat- det var egentligen IKEA-fat men med den servicen vi fick så kändes det som silverfat 🙂 Kvällen innehöll- förutom äckligt god mat- sällskapsspel, goda drycker av olika slag, raketuppskjutning och mys. Till tolvslaget hade Matte tänt en värmande brasa i eldstaden på vår baksida (fotat innifrån)…..
…och denna tog sin lilla stund att skotta fram *S*
Kvällens vinnare av ”fullast-pokalen” gick till maken som var i finfin form då gästerna åkte hem 🙂 Han kunde tänka sig att fortsätta ett bra tag till men där tog det stopp- förmyndaren (jag) tog en snabb, uppfriskande promenad (vallade runt) han på området innan det var dax för kvällning…. Den tiden på dygnet föll vi in i gammeldags, traditionell könsuppdelning, dvs han somnade i soffan och jag stökade in i diskmaskinen och bar bort tomflaskor mm mm….. Nåväl, det blev ett nytt år ändå *s*
Igår kom två av barnen hem så nu är det lite mer liv i luckan här hemma. Vi försöker njuta av helgen så gott det går för snart är det slut på den slappa, lediga tillvaron. Söndagkväll börjar Matte om att jobba och jag löser av honom måndagmorgon 05.30- och jag gruvar mig redan! Vi har varit uppe till 2-3- tiden nästan varje dag och sovit till 10-12-tiden *skäms lite*
HUR i hela fridens namn ska jag kunna masa mig upp 04.45?! Det blir en smärre chock för kroppen skulle jag tro, men jag ska försöka bryta mig upp innan kl 9 imorn och komma mig isäng i någorlunda tid på söndag – då kanske jag är halvers människa på jobbet på måndag *tvivlar*
Har fått ett hedersvärt uppdrag av en arbetskompis vars förstfödda ska ha namngivningsceremoni imorn. Jag har fått användning av min BIA och har gjort en bok där hennes gäster ska få skriva in kommentarer och vilken relation dom har till den lilla. Jag fick fria händer vid val av färger och dekorationer och projektet går ju givetvis i rosa då det är en liten Sara som ska få sitt namn i den närmaste kretsen 🙂
Framsida (med egenhändigt gjord swirl av liquidpearl)

Detaljbild brads

Detaljbild låsnycklar samt charm ”made with love”

Fusk (för att dölja min miss med brads-klor på insidan, monterade jag dit en blomma )

Första bladet inne i boken (med Skogstokigs stämpelmotiv)

Nu börjar den spännande hockeymatchen Luleå-Skellefteå på tv så nu måste jag gå ner och borra ner mig i en av barnens saccosäckar- Luleåmålad i ansiktet *S*
Just av den anledningen har jag inte tid att kika in hos mina favvobloggare för att lämna någon kommentar eller önska en god fortsättning så därför gör jag det lätt för mig och önskar er, mina läsare, en GOD FORTSÄTTNING på 2010!!
Ta hand om er och njut av helgen!!

9 tankar kring ”GOD FORTSÄTTNING….

 1. Tord

  God Fortsättning på dig o de dina oxå.
  *Men är helt övertygad om att ni ser till att det blir såoxå*
  Har du tänkt på att dagens datum kan läsas från båda hållen? 20102
  För bloggfridens skull skall jag undvika att nämna hur det ser ut i hockytabellen just nu! *S*

  Svara
 2. Karro

  God fortsättning önskar vi er också!
  Lät ju som att ni hade en mycket trevlig nyårsafton. Här hade vi huset fullt av både vuxna och barn och hade det väldigt mysigt.
  Vilken superfin bok du gjort med BIA:n.
  Men du.. nu är det ju ändå 2010. Nu MÅSTE vi se till att ses på nån scrapträff under året 🙂
  Har du sett att det blir stor mässa och
  scrapträff sista helgen i Mars!?
  Ha det så superbra!
  Kram

  Svara
 3. Angelica - Angel - Dolliver

  God fortsättning snäckan!!

  Härliga nyårs- & julbilder du bjussar på, älskar all snö ni har och är tokavis på er!! Här är det bara bitande kallt, och halt.. Äldste sonen fick en slide-pulka i julklapp, men lagon till juldagen smälte all snö bort och han har inte ens fått testat den… Stackaren..

  Snyggt album till namnkalaset – smart idé med en sådan bok!

  Hopaps allt är gott med dig!
  Ha de bäst och en stoooor kram!//
  Angelicaa

  Svara
 4. Anonymous

  Boken var väldig fin jag som också haft turen att få se den ”live”. God fortsättning till dig med! Kram Mia

  Svara
 5. sagapo

  Vilken mysig nyårsafton ni verkar ha haft. Det är inte så dumt att elda ute, älskar det. Vi eldar året om, dock gjorde vi inte det på nyårsafton.
  Då var vi samlade 15 personer här och åt god mat.
  Är nu ledig hela denna vecka. Så skönt.
  God fortsättning!! Kram Carita

  Svara
 6. Malin/Majamelon

  Go fortsättning vännen!!
  Och så fin namnbok du har pysslat fram =D
  Mysigt nyår ni hade. Själv är jag ALLTID den som dricker lite för att hålla ordning på allt…VI har som tradition att fira hos ett par vänner som bor 500 meter bort så vid 22 måste jag hem och ut med Majastackarn som är ensam…i år kom syrran hit och var med henne och sin hund. jag gick hem stax efter 12slaget och firade med syster innan hon åkte hem…Guuud så vuxen man har blivit :/

  Nä huvvaligen! någon måtta får det vara…nästa år vill jag fira hemma, Max ska få vara hos mormor och morfar och jag ska bli dyngrak! …närå inte så mycket…bara lite ;P

  Kram!

  Svara

Skriv gärna en kommentar