Snösjuka…

…finns det någon sån åkomma?! Jag vet att jag gärna ville ha snö till jul- men inte så här mkt!! Det bara öser ner snöflingor från ovan och jag känner att det räcker nu! Här kommer lite snölägesbilder från tidigt imorse efter Mattes första skottning;

Familjens kära hus med tillhörande bilar;

Grillplatsen och fotbollsmålet på baksidan av huset, syns knappt vad det är….

Översnöad bil?! (Stora sonen gjorde ett försök att cykla till skolan men gav upp- därav cykelparkering framför bilen *S*)

Den som i sin vildaste fantasi tror att man får igenom alla sina önskningar kan genast tänka om. Visst lät det fantastiskt härligt med upplägget jag hade vid granklädning med julmusik, glögg och en närvarande make. HAHA säger jag 🙂 Visst var mannen i fråga på plats i soffan men istället för en mustig, sötaktig glöggdoft, spred sig en maltig lukt från hans lilla virre som han smuttade på- framför en -i mitt tycke- osmaklig film där folk sköt varann i skallen och prickade halspulsådrar så att blodet pumpade ut i kaskader…. Kanske inte något man får nån vidare julkänsla av men vad tusan… han var ju i samma rum som jag, det får väl räcka *S* Nästa år ska jag nog porta han och julmysa i min ensamhet 😉
Här kommer utlovade granbilder;
Stora granen med blixt (jopp, vi har en plastgran- och det ska vi fortsätta ha- skönt!)

Stora granen utan blixt

Lillemans bordsgran (han sov när jag fotade så jag hade inte hjärta att slå på blixten *ler*)
På julafton ska vi äta, mysa och umgås hos min pappa och eftersom vi inte träffar min mamma, mina svärföräldrar och alla våra syskon med familjer (förutom mina bröder hos pappa då) så ska vi ha lilla julafton hos oss imorn med fika och paketöppning. Vi blir totalt 23 pers och eftersom min kära mor fyller år på självaste julafton så tar hon med en massa gofika till oss istället för att vi ska komma och uppvakta henne dagen före jul. Även svärmor har varit söt och lämnat bidrag till kakfatet *ler stort* SÅNT uppskattar jag, julklappar och presenter i all ära men att få ”mat- och fikabidrag” är högst välkommet!!

Nu ska Matte skjutsa mig till jobbet- sista skiftet för i år!!! *hoppar högt av glädje* Om allt går som det ska, dvs om jag inte blir utringd extra, så är jag ledig till 4/1 🙂

Eftersom jag har fullt upp dagarna framöver så passar jag på att önska er alla en riktigt, riktigt GOD JUL!!

2 tankar kring ”Snösjuka…

 1. Tord

  Vissa blir aldrig nöjda. Innan var det ett väldans tjat om att snön inte kom å när den väl kommer så gnälls det för det. *Smil*

  Men herredumilde snälla människa, skall man behöva påminna er om att ni faktiskt bor i Norrland? *Flinar*

  Fast i ärlighetens namn så är nog den mängden att föredra framför slask o regn. Här har jag väl 8 – 10 cm (Präxis lagom mycke).

  Låter som ni har hela helgen uppbokad – är väl en förlängd julafton på så sett.

  Å ……………..

  GOD JUL på er oxå!

  Svara
 2. Anonymous

  hej snygging! ni har faktiskt fått mer snö än oss! Men än räcker det inte. Skulle däremot önska ett uppehåll för alla som ska färdas i trafiken! God Jul Och Ha En FAntastisk Ledighet! Det ska jag då ha! Puss Helene

  Svara

Skriv gärna en kommentar