Working 9 to 5…..

… eller så inte!! Här har vi dom mest obekväma tiderna man kan tänkas arbeta på. Denna vecka har vi ju som tidigare nämnts arbetat sida vid sida under veckans nätter- och nu är det bara en natt kvar! Min kära man och instruktör är väl inte den piggaste nattetid men jag ligger lågt, bidar min tid och… pang så slår jag till med nån fråga om ditt och datt rörande processen. Så elakt va?! *fnittrar* Fast jag själv bär inte ensam ansvaret för att hålla han alert, vi har elever från processutbildningen jag gick i Kalix (nu får jag kräk-känslor *s*) och där ligger den stora tungvikten- dom ska utbildas på sina 8 veckorspraktik…. Lätt idiotiskt att lägga deras praktik nattetid för då är väl mer eller mindre alla upplärningsceller i hjärnan halvt medvetslösa oavsett vem det är- elev eller lärare. Jaja- jag själv älskar ju sena kvällar och nätter 🙂

Har påbörjat en BIA-bok till mig själv… en bok för alla mina Promarker-pennor. Dessa finns i många färger, fram till för några veckor sedan var antalet på marknaden drygt nittio men nu har det kommit drygt femtio nya färger! Tro nu inte att jag har alla men nog är jag väl på dryga femtiotalet skulle jag tro och sakta men säkert utökar jag min samling. Pennorna är ganska dyra (i mitt tycke) men det finns inga pennor jag tyckt så mkt om som dessa. Enkla att måla med, blir inga streck där pennspetsen farit fram- och så finns det som sagt många färger som näst intill ”går in i varann” så man får ett fint resultat 🙂 Bild på min bok kommer så småningom men jag kan börja med att visa upp boken som jag gjort åt lilla mor. Även hon är en fan av dessa pennor och hon är alltid så generös när hon kommit över band, spets, papper, brads… ja, you name it! Delar med sig i alla lägen (kram på dig mams)

Jag ville ge henne något tillbaka och därför fick hon en alldeles egen bok där även hon kan måla in sina pennor (på det sättet får man bra överblick på hur färgerna passar ihop med varann) I mammas bok har jag stämplat upp löv som kan färgläggas och sedan är väl tanken att kunna skriva in pennans namn på sidan om.

Framsidan

Insidan

Baksidan (inte alltför märkvärdig, ville bara visa att framsidans papper går igen bak)

Som ni kanske har märkt så har min blogg-entusiasm mattats av sedan fadäsen med ”kortstölden” från min blogg och jag har enormt svårt att lämna ut mig själv och mitt liv men jag ska försöka hitta tillbaka till glöden! Jag vet att många av mina läsare uppskattar just den delen av bloggen- den där jag skriver om hur vår vardag ser ut och vilka känslor som hoppar fram och tillbaka i kroppen *ler* Men hav förtröstan- det kommer, det kommer….
Nu har jag faktiskt inte tid att sitta här mer, det är ett arbetsskift på gång så vi måste åka. Men tills vi ses nästa gång- ha det bästast!!
Och vet ni vad?! Snart 10 000 besökare!! Säger bara WOW!

8 tankar kring ”Working 9 to 5…..

 1. lenascrappar

  Helllou…
  Visst äe promarkerpennorna helt underbara!! Jag är beronde av dem och det finns så monga olika sätt att måla med dem…har införskaffat flera av de nya färgerna..men man vill verkligen ha ALLA..din bok vat ju en kanonide..själv gjorde jag en färgkarta över dem håromdagen bara för att se vilka jag har och hur de passar ihop..man måste nästan göra nåt sånt för annars glömmer jag vilka jag har…
  Jag hoppas du kommer tillbaka till din ”gamla” bloggkänsla..om inte annat för din egen skull..DU ska ju känna att du kan göra din blogg som du vill utan att behöva tänka på vad du kan skriva eller inte…fan vad tråkigt att du råkade ut för detta…
  Jag önskar dig en fortsatt trevlig helg och hoppas vi hörs snart igen här i bloggvärlden!!
  Stor kram Lena

  Svara
 2. lenascrappar

  jösses vad stavfel det blev…*fniss*…jag får ursäkta mig med att jag är lite trött pga massor av jobb och sen skriver jag bara på utan att se vad jag skriver…som tur är fattar man vad det handlar om…

  Svara
 3. Angelica - Angel - Dolliver

  Heeeeej söta vännen!

  Så kul att att kika in på din sida – för det var ju ett bra tag sedan… Din utmaning i förra inlägget ska jag ta till mig och göra så fort det ges tid (vilket ju tycks vara en bristvara hos de flesta just nu??).. 😉

  Rackans snyggt album du gjort till mamsen din, och inte minst en smart grej! Skulle jag kanske gjort med mina akvareller? Fast det är kanske lite överkurs…?
  Är så sugen på promarkers – men vet inte om jag orkar (läs: har råd) att köpa på mig dem – man vill ju ändå ha en del för att få de rätta färgerna.. *ler*

  Hoppas iaf att allt är bra med dig och de dina!
  Ha de bäst snäckan!
  Kraaaaam / Angelica

  Svara
 4. sagapo

  Vilken fin bok du gjort till din mor. Imponerad. Eftersom jag gör så lite kort, så har jag inte så många pennor men jag köper ändå någon då och då.
  Ha det så gott. Kram Carita

  Svara
 5. Anonymous

  Kram på dig själv Vera. Den var superfin min lilla ”pennbok”. Har tyvärr inte hunnit färglägga än, eftersom sjungandet tagit hela helgen i anspråk.
  /mams

  Svara
 6. Ulrica...

  Hej vännen!

  Tack för din gulliga hälsning hos mig, det värmer i massor! =) Ja du kan lita på att den känslan sitter kvar ännu, det var & är något som påverkade mig starkt! Härligt att du har samma inställning som mig om att allt har en mening för det är mitt motto vad gäller allt. Sen om det är bra el. dåligt är en annan sak men i slutändan tror jag ändå att det var meningen…

  Härligt att du är på väg tillbaa med bloggandet, du ska inte låta andra bittra typer få kontrollera ditt liv & vad du vill skriva om! Jag har en hel del gånger fått negativ kommentare, anonyma komanter & anonyma mail om jag har skrivit någto om jag upplever livet eller haft åsikter om ngt, en sak är säker hehe! 😉 Å det är att åsiter det har jag & det är nog inte många som undgår dom *ler* 😉

  Har även uppdaterat bloggen med en ny lo om du är sugen att kika?

  Hoppas allt är bra med er, massor med kramar från en ”öm” Ulrica

  Svara
 7. Ulrica...

  Man skulle kunna tro att jag är på fyllan med tanke på hur allt står bak & fram i förra kommentaren, det är jag inte! 😉 Bara mina knappar som lossnat på datorn så jag har fullt sjå med att hålla reda på vilka jag ska trycka ”extra” mycket på å då blir det lite tokigt, haha! 😉

  Svara

Skriv gärna en kommentar