Tråkigt…..

… men sant. Både jag och Mattias har varit väldigt restriktiva med min bloggadress till arbetskamrater. Ingen av oss har kollat på bloggen via arbetsdatorerna eftersom kollegor kan snoka bakåt via tidigare aktiviteter och på så sätt hitta min blogg. Detta har vi lärt oss av tidigare erfarenheter då kollegor fått sina bloggar ”nedklottrade” med dumma kommentarer skrivna av vad som ska föreställa vuxna män- ibland i andra personers namn! Detta har lett till att dom fått klappa igen hela bloggen. SKA DET BEHÖVA VARA SÅ?! Nu har min bloggadress kommit fram och jag kan bara beklaga! Man kan tycka att människor, oavsett ålder, ska ha en viss respekt för sina vänner/ kollegor och inte förstöra på något sätt- men detta funkar alltså inte på vårt jobb. Detta gäller inte majoriteten så jag ska inte dra alla över en kam men det räcker med ett fåtal för att det ska bli förstört. Mina arbetskamrater hade gärna fått adressen och full tillgång till bloggen om det bara vore för eget intresse men…. *suckar*

Hädanefter kommer jag enbart lägga ut bilder på scrap-alster för hur kul är det på en skala då vårt ”puss-kort” från Hemavan helt plötsligt ligger till allmän beskådan på en arbetsdator?!?! INTE kul alls! Jag är så grymt besviken, det är ändå vuxna män vi talar om…. Jag vet inte vem som snott bilden från bloggen och jag vill inte heller veta vem det är men personen ifråga har gjort mig väldigt ledsen. Jag hoppas att den personen läser detta inlägg och tar sig en funderare för jag tror inte att människan i fråga trodde att en ”sån liten bagatell” skulle såra så mkt men det gjorde den. Ibland måste man tänka ett snäpp längre på eventuella konsekvenser innan man går till handling- även rörande små bagateller…..

Alternativen nu är att starta om på ny kula med en annan blogg och lösenordsskydda den från start eller så måste jag lösenordsskydda den här bloggen men då riskerar jag att tappa vissa läsare vars smygande och tysta besök jag inte har något emot. Gissar att många inte ”ids” eller tycker att det är mödan värt att maila och fråga om lösenord om man inte känner varandra. Personligen så tycker jag det är kul att kunna kika runt på bloggar som är öppna för allmänheten- och det vill jag att mina läsare ska kunna göra hos mig.

Vi får se hur framtiden blir med denna sida men som sagt, jag kommer inte att bjussa på fler privata bilder och jag kommer definitivt att dra in på privata detaljer. Min blogg blir aldrig mer vad den har varit!

Det var det, roligare än så var jag inte idag *ledsen*

Ha en bra kväll!

11 tankar kring ”Tråkigt…..

 1. Anonymous

  jag är ledsen för din skull, gumman. men mogen det är inte den som håller på sådär. Ta nya tag.och hoppas att dom läser det du skrev. Helene

  Svara
 2. Tord

  Det låter verkligen tråkigt det du skriver. För du skriver så bra och kul, annars så hade jag inte läst eller kommenterat dig. Lagom utlämnande (skall jag säga som sitter massa mil från er). Tycker visst att du antingen separera scrappandet och det privata i olika bloggar eller lösenordskyddar den här. För min del så är 90% av nöjet den privata delen *erkänner* men samtidigt så scrapp-bilderna upp hela bloggen.

  Om jag får föreslå något, så kan man kanske göra så här:
  Behåll denna bloggen som den är med både scrappandet och privata delen men lösenordskydda den.
  Gör en ny blogg där bara scrappandet finns.
  På så vis blir det lätt att underhålla den andra *scrap-bloggen* då du kan använda samma textt (utan de privata delarna) samt samma bilder.
  Blir i så fall bara lite *klipp o klistra*.

  *Pust*

  Rena novellen det här.

  Ser i så fall gärna fram emot ett lösenord ifall det blir så: tordwarm@gmail.com

  *Skickar en tröstekramizz från gubbfan i syd*

  Svara
 3. Anonymous

  Ibland kan man inte tro att vuxna männ kan vara så fruktansvärt barnsliga,men så är det tydligen.
  Jag blir besviken och tycker det är tråkigt för din del och Matte…Men gör som Tord sa.

  Jag förstår att du är sårad och besviken det skulle jag också vara..

  Sen samtdidgt måste dessa som nu har gjort det vara ”enormt” knäppa i huvudet och ha lite att göra…Säger bara ”skitstövel åt ”honom….)hoppas dom läser detta…

  tröstar kramar Från Monkan

  Svara
 4. Karro

  Men sååå trist! Jag kommer att sakna dina inlägg om din vardag men jag förstår absolut att du inte vill lämna ut något nu när det har blivit så här.
  En del växer aldrig upp!

  Svara
 5. Anonymous

  Åå, vad tråkigt. Hoppas att du inte stänger bloggen. Jag vill gärna kika in hos dig, men skriver inte så ofta.
  Kram Marina

  Svara
 6. Erica

  Jag förstår dig till 100%, oj vad förbannad jag hade blivit omm jag varit i dina skor…. Grrr
  Synd att inte ”vuxna” kan sköta det bättre och respektera… Men men idioter finns det ju överallt!!
  KRAM Erica

  Svara
 7. Ulrica...

  Hej vännen!

  Jag förstår din reaktion, har varit utsatt själv. Det jag inte & aldrig kan förstå är hur folk har tid & energi att lägga ner på att förstöra för andra!!! Det är bara att inse att dom har inget liv, deras själkänsla är så sjukt dålig att dom måste ge sig på andra! =/

  Nu över till roligare saker, haha! 😉 Jag har en liten uppmuntrande sak till dig i min blogg! 😉

  Ha en fortsatt trevlig helg, kramar Ulrica

  Svara
 8. Malin

  Men fyyyyy vad jobbigt =( Så jävligt av arbetskamrater att göra på det här sättet… Huvvaligen =( Förstår att du är ledsen!
  Om du ska lösenordsskydda så måste du säga till mig först!! Jag vill ju fortfarande gå in på din blogg ju! =)

  Kram!

  Svara
 9. sandra

  Amen hallå!! Vad är det för galen värld vi lever i….!!!! Jag förstår dig helt och fullt, om det är så att du ska lösenordskydda så måste du medd. mig också….du är för härlig vännen=) Låt inte några barnsliga karlar stoppa dig…

  Kramelikram i massor från lilla mej

  Svara

Skriv gärna en kommentar