Pysselväder…

… och som jag har längtat!! 🙂 Nu vill jag ju givetvis ha sommar i bra många veckor till men för tillfället gör det inte så mkt att solen gömmer sig bakom molnen för då får jag ju skapa kort utan dåligt samvete! Vi har bara tre barn hemma nu och dom roar sig utan min hjälp. Lilla 02-an hjälper pappa att rensa garaget och köra skrot på tippen medan 00-an leker med en tjejkompis från fotbollslaget. Vad 93-an gör vet jag inte riktigt men han gör väl samma som alla andra dagar- hänger ute med polarna.

Igår var vi hos Pörni och Anders och hade en trevlig kväll. Vi tjejer la oss i kortspel så att killarna ska fortsätta vara nöjda och glada- och vem vill bli ”Maja” då man har en snabel i brallan?! Passar liksom inte. Däremot ska vi se till att dom blir ”Gurka” nästa gång för det passar ju in på dom utan att man tar bort deras manlighet *s* Och du Anders- king of cards är man inte efter så få spelomgångar… Att du klarade dig från att bli ”herr Gurka” berodde enbart på att vi körde tre rundor- den fjärde omgången var ju vikt åt dig men det sparar vi till nästa gång 😉

Trots att jag var så helnöjd över min ledighet i förra inlägget så måste jag erkänna- snåla jag ska ut och jobba en tolva FM imorn… det var brist på arbetskraft och en utkallning KAN man bara inte tacka nej till- det ger en bra peng bara för att man kommer och jobbar, sen tillkommer ju den vanliga lönen oxå såklart 🙂 Jag hoppas verkligen att allt är lugnt och att fabriken går bra för jag vill inte ha en massa strul!!

Har ju glömt att jag fått en så fin award från Lian i lilla småland 🙂 Tack min duktiga vän!! *glad*

Så här har hon skrivit på sin blogg rörande awardutlämnandet:

1. Vinnaren sätter loggan på sin blogg.
2. Länka till personen som utmärkelsen kom från.
3. Nominera minst sju andra bloggar
4. Länka till dessa bloggar i din blogg
5. Lämna ett meddelande till personerna på deras bloggar.

Så jag skickar denna fina award vidare till;

Lillasyster

Monkan

Pörni och Anders

Erica

Angel/Dolliver

Malin

Sandra

Lena

På ett eller annat sätt inspirerar ni mig! Med andra ord- inte nödvändigtvis via scrappande eller annan skapande aktivitet.

Ska fortsätta tjata på min svägerska Magda och min mamma Lena så att även dom kommer igång med varsin blogg. Dessa två är så duktiga och jag tycker att dom är ego som inte visar upp sina fina alster som dom skapar 🙂 Nu kan jag inte dela ut någon award åt blogglösa men mamma och Magda inspirerar mig hur som haver!

Nu ska jag fortsätta pyssla på men jag återkommer senare ikväll och läser igenom min blogglista 🙂

7 tankar kring ”Pysselväder…

 1. Anders

  Jo det var så sant..det är bara att inse, du suger i kortspel vännen.:) Inget o hänga läpp för..du kan få lektioner om du vill. Bara fråga mig eller Matte så visar vi..hihi
  Kramiz

  Svara
 2. Tess

  Hej snygging!
  Vilka fina kort du gör – är heeeelt imponerad!
  Tusen tack för trevligt sällskap förra veckan på lunchen förresten! Det får vi göra om snart igen!
  Hälsa Matte & må så gott!
  Kram-kram <3

  Svara
 3. Teresa

  Hejsan vännen!
  Förlåt att jag inte har hört av mej men inte mått så bra det sista…något galet spökar i den förbannade kroppen.
  Blir inget norr i sommar eftersom varken jag eller Peter mår så bra.Peters rygg är usel igen och blir nog en operation igen *suck* Har därför val att tillbringa sommaren på Öland och valt ta det lugnt men får hoppas på att nästa sommar kan vi komma på en ”fika” hos er.
  Hälsa resten av familjen!
  Kram från Tezz

  Svara
 4. Malin

  Ååå Tuuusen tack för den fina awarden!! =D Vad glad jag blev!!
  Men vad fasen spelar ni för kort? Maja med snabel i brallan? Gurka? eeeh? ;P

  Kram!

  Svara
 5. Angelica - Angel - Dolliver

  Tack för den awarden, pinglan! Ska blogga om den senare!

  Jaha, du har fullt upp du med läser jag. Kortspel och middagar med goa vänner! Livet kan knappt vara mycket bättre!
  Här har det också varit fullt ös (medvetslös..), tre helger på raken med fester, överraskningar och skojs! Tar nog tid att återhämta mig tror jag.. *fniss*
  Denna veckan är mannens första semestervecka och vi har bestämt oss frö att bara koppla av och inse att det faktiskt ÄR semester.. Nästa vecka ska vi vara lite mer aktiva igen. Det blir lite roliga dagsutflykter och en tripp till Liseberg. Kan nog bli trevligt!

  Ikväll får vi besök av goa vänner, lite grill och så. Nice!

  Hoppas allt är bra med dig snäckan!
  Ha de bäst!
  Kraaaaam /Angelica

  Svara
 6. sandra

  Hej vännen!
  Tusen tack för awarden, det värmde verkligen=)
  Hoppas att allt är bra med dig och barnen, synd bara att ett sommarlov ska gå så fort=(

  Kramelikra från Sandra

  Svara

Skriv gärna en kommentar