Ahhh….

… klockan är mycket, ögonen svider men jag bara måste in och berätta om en härlig blogcandy som jag hittat hos Mysmumlan. Har mer att surra om men det får faktiskt lov att vänta till imorn.. Då ska ni även få se ett superfint kort som kom i min postlåda idag, tillverkat och skickat av Catta 🙂

Men…mer om det imorn… Nu väntar John Blund med sömnpulvret! *ilar till sängs*

2 tankar kring ”Ahhh….

 1. Angelica - Angel - Dolliver

  Tjenamoss!

  Hoppas John Blund dök upp på avtalad tid! (Om han inte gjorde det så beror det säkert på att han vart så upptagen här…) Vi försov oss nämligen imorse – jag, hund och alla barnen!? Inte klokt att alla försov sig så, men vi hann iaf i tid till dagis/skola!
  Nu börjar lillskiten bo in sig rejält här och då är det också lättare att få tid vid datorn. Känns som om vi haft henne alltid, fast det egentligen bara är i 6 dagar.. *ler* Tiden går fort eller långsamt – i relativ mening!

  Nu väntar en myskväll och imorrn ska jag besöka min faster som jag inte träffat på år och dar!

  Ha de bäst tjejen, sov gott!
  Kraaaam / Angelica

  Svara

Skriv gärna en kommentar