Solen skiner….

.. och snön smälter som glass på en spishäll! Lovely 🙂

Här är ett kort som jag gjort till ett parfolk som bor i vår närhet, vill inte gå in närmare på omständigheterna men de lider stor förlust sedan de tappat fler än en närstående. Vi ville bara visa att vi tänker på dom och finns här (mörk bild- igen)
Pappret är Maja Designs ”Carina” och kanterna är ”slitna” med Edge scrapern och chalkade med ”Dark Brown” Blommorna är bl.a Mullberry och Prima Floral Embellishment ”Beach Sand”. Nallen är färglagd med Promarker.

Denna söta varelse- Tuss med skylt- är inköpt från Stämpelboden i Alingsås och han gjorde jag som personlig stämpel på baksidan av kortet. Tycker att han är så söt 🙂

Här är lite bildbevis från förra shoppingsvängen, jag är ju hopplös *suckar* Mycket vill ha mer heter det ju och jag får hålla hårt i plånkan för att inte köpa upp hela löningen!” Gu vad det finns fina saker jag vill ha. Visserligen fyller jag år inom kort så jag får väl önska mig scrapbookingsaker 😉

Jag återkommer senare ikväll då alla barn har bytt hem och då maken åkt på nattjobb. Ensam hemma med en blogg och en scraphörna- hmm… undras just vad jag ska fördriva kvällen med 😉 *s*

Tack alla goa människor som är in och skriver, ni förgyller min dag!
På återseende!

KRAM KRAM

3 tankar kring ”Solen skiner….

 1. Angelica - Angel - Dolliver

  Halloj snäckan!

  Jättefint kort om än sorglig anledning till det. Låter riktigt tungt för den stackars familjen…

  Den lill amonsterstämpeln du har får jag också snart hem i brevlådan! (Köpt begagnad på ett forum!) Och vilken tur att du nu gav mig fler ideér till att använda den!

  Här är det annars ganska lugnt för tillfället, har precis käkat middag.
  Åkte föresten in på en poliskontroll vid vägkanten idag… Och jag är nog den enda i hela vida världen som blev glad!!??
  *knäppo*
  Men jag har haft kortet i nio år och aldrig fått blåsa! Visst är det lite synd om mig?!
  Så jag sa det till polisgubben också och han undrade om jag ville behålla blås-röret som souvenir.. Hahaha!
  Sen kom jag hem sprudlandes glad för att berätta för mannen min om min stora upplevelse… Han bara skakade på huvudet? *ler*

  Nä, nu måste jag gå och rapa (har fått en rap på tvären *ajajaj* Ont gör det. Och så skrev jag detta bara för att vi var inne på manligt vs kvinnligt tidigare… *skrattar*

  Ha de gott!
  Kram / Angelica

  Svara
 2. Monika

  hej min vän….jag hoppas att du o alla anfra mår bra.Själv har jag råkat ut för en olycka,jag har farit illa mej i handen.Enligt dr..(hans dotter går i flickornas klass)tror att ledbandet är av,ska på kirurgen i morgonbitti.Får se vad som händer efter det,ev operation.
  Så nu är jag väldigt handikappad eftersom det är min hö.hand som fått sej.Tur man kan köra pekfingervals med den vä,handen…..

  Sen vill jag bara säga att vilket fint kort o en vackertanke till era grannar,såna skulle man ha…Många kramar till en mkt härlig o go vän…

  Svara

Skriv gärna en kommentar