Skäms på mig…

..jag vet, jag har varit usel på att uppdatera min sida. Men man får se det positiva- jag har bevisat att jag faktiskt har ett socialt liv IRL *s* Vi har hunnit vara på fest, kaffebesök, söndagspromenad och sen fick vi hem kottarna i går. Dessutom jobbar jag svarta veckan, dvs den vecka då jag inte ser våra barn nå hemskt många timmar. Min överduktiga make får dra ett tungt lass denna vecka med barnuppfostran, skjutsning, hämtning, mat, tvätt, träningar osv… Jag stiger upp med barnen kl 7 och äter frukost med dom… Åtta åker dom till skolan och sen ser jag dom inte mer den dagen eftersom jag kommer hem kl 22 🙁 Nåja, får mysa extra mkt med dom efter kl 18 på fredag, DÅ går jag på ledigt!

Idag fick jag hem papper från Papperssvalan, beställde hela ”Mina vänner Carina” från Maja Design… underbara papper. Dessutom har jag gjort en beställning från Kortmakaren och den längtar jag efter så jag snart coolar *flinar*
Mina alster som jag knåpat ihop kan jag tyvärr inte lägga ut än, mottagarna måste få dom i sina händer först. Men några bilder på vädret i fredags kan ni få- vi bor i Norrbotten, så sant som det var sagt!! Man kan tro det är en fucking dålig film när man just sniffat våren i armhålan och så vräker det ner snö och stormar i träden!! För extra kylig effekt- klicka på bilderna så att dom blir större *brrrr*
(passa oxå på att titta bakåt i inlägg så ser ni samma vy på bilderna men utan snöh*****et som kommer från molnen)

Nåja… hur det än är så älskar jag att bo här uppe i landet… känslan av att vara en riktig liten lantis då man kommer till storstäderna söderut 🙂
Har sparat det bästa till sist- har fått en KAOS-award av Angel!! Blev så rörd att jag var tvungen att läsa på hennes sida igen och igen… Av alla möjliga vänner och andra människor 😉 så har JAG blivit en av de utvalda, kan det bli bättre?! Tusen tack söta, rara stormamma i söder 🙂 Nu ska jag springa till lådan varje dag och hålla koll. Sedan återstår mitt digra arbete att skapa tre kort som jag i min tur ska ge till några som jag tycker förtjänar det 🙂 KUL!!
Dax att kramas med Matte innan han lägger igen sina blå, det är ju snart dax att stiga upp igen *ler*
Sov gott, dröm sött och fortsätt hälsa på mig och lämna era små kommentarer( jag blir SÅ glad)!!

13 tankar kring ”Skäms på mig…

 1. Pernilla

  ÄNTLIGEN!! Som Fylking brukar säga.. Jag har väntat å väntat på ett nytt inlägg, men den som väntar på nåt gott 😉 Nu ska jag gå å göra mig lite anständig.. Jobbedags snart.. Men vi kan väl höras? va va va hihi.. Take care gumms!

  Puss & Kram Pernilla

  Svara
 2. Monika

  Hej Hopp i Galopp.

  Visst kan man få sej ett gott skratt då man tittar ut och ser snön som kom i fredags.Man kan inte tro det var sant.Men så e det…att bo norrut.Hehe.Men nu börjar vi se lite mark och så skönt det ska bli.Efter ditt tfnsamtal igår blev jag så sugen på det du sa.Det skulle va jätteskoj om vi kunde göra det,du och jag.Och med barnen.Idag kom det ett paket,tycker det droppar in såna varje dag och lika spännande r det varje gång man öppnar det.

  Svara
 3. Angelica - Angel - Dolliver

  Mäh! Inte konstigt att du inte hunnit uppdatera bloggen! Du har ju hunnit med hur mycket som helst! Och dessutom i ett sådant snökaos som ni har där uppe? *virrar på huvudet*

  Här är det fortfarande strålande sol, barnen fick gå hem frn skolan utan att ha jackpr på sig… Visst är det skillnad? Som sagt – kan knappt tro på dina bilder, de känns så avlägsna min värld..

  Och du? Din award får du just för att du är så roligt att ”prata” med, du är så pigg och glad och verkar vara lika smått galen som jag är (speciellt fenomen för fembarnsmammor?). Så du har förtjänat den där awarden!

  Ha de så gott!
  Kram / Angelica

  Svara
 4. Anonymous

  Hej! Premiärkommentar för mej nu. 🙂 Tänkte bara meddela att blommorna kommit och dom var jättesöta. Jag skulle hos ”doktor trevlig” klockan ett, så jag hinner komma o pyssla innan. Skulle behöva en annan nyans av rosa Promakers än den jag har, ska kika om du har en. Jag ringer dej vid nio. Kram /Magda

  Svara
 5. Anonymous

  Hej syster-yster, fin blogg du har..men hur hinner du med allt??? Jag blir nästan trött av att läsa allt du gör *ler*. Du är tusen ånger mer effektiv än vad jag är…men jag har faktiskt städat idag *stolt*.
  Dina scrapping-alster är såååååå himla fina, du är jätteduktig och jag är så stolt över dig!
  Kram Sus

  Svara
 6. Li@n

  Känn igen press att uppdatera bara för att jag är här o glor 17 gånger om dagen 😉 näe vettu jobbar du monstervecka så gör du och då är det bättre att gulla med kottarna än att uppdatera (även om somliga av oss längtar) är här o tar en kopp kaffe lite nu o då. Det är mer än öh.. ja 7 månader sedan jag slutade jobba natt men ändå vill kroppen inte kränga tillbaka sig. Som en mullvad yrar jag upp om morgonen för att försöka hitta ut till vasken o blaska kallvatten över nosen så jag vaknar ordnentligt. Går väl sisådär :/ ja ja inser i vilket fall som helst efter att kollat dina bilder tagna från från vad jag gissar är ditt köksfönster så ja… snön är borta, bara lite kvar på några ställen i skogen. Vad det gäller gnällandet att jag ibland har långt till jobbet (imorgon blir det 11 mil till jobbet å sen hem) ja då inser jag ju att om jag häckat uppe i dina trakter så hade 11 mil varit i grannskapet 😉

  Nu måste jag hoppla i säng, fastän jag hellre skulle vilja gå ner i min pysselvrå o greja. Har en tanke om en LO…
  DU, må bäst!!
  Tjingeling å klem klem
  Lian
  (visst attan, hörru jag tänkte fråga dig om du hade lust att flytta ner té Mörka skogen i Småland té min blogglista?)

  Svara
 7. sandra

  Brrr, NEJ jag tänker inte klicka på bilden så den blir större! Fy jag vill inte se eländet=)
  Jag som klagade här i går när vi inte hade ngn sol och bara +7 grader,jag ska nog bara vara tyst….. fniss!!
  Låter som du har det fullt upp, jisses!
  Förstår att det måste vara tufft att inte hinna se barnen, fy!

  Sköt om dig och stressa inte too much!!
  Hoppas oxå att det går fort till fredag=D

  Kramelikram Sandra (Din nyfunne bloggvän=)hihi)

  Svara
 8. Lena

  Hej hej..vilket väder ni har!! Och jag klagar över att det är kallt här..ska nog hålla tyst!!Ska bli sommarvärme här till helgen..längtar!! Var bor du?? *nyfiken*
  Roligt att du gillade mitt kort, är själv väldigt nöjd med det, är det tävling så är det..lägger då ner mycke mer energi än jag brukar och det verkar löna sig!! ”hålet” på framsidan är gjort med ”spelbinders” som man använder i en cuttlebug (en maskin som stansar ut bokstäver mm) Du kanske vet vad det är?? Körde hela kortet i den maskinen och fick då detta hål..det blir så snyggt!! Vissa saker fastnar man ordentligt för och detta är en sån!! Alla stämplarna är från magnolia!!Hojta till om du vill ha några uppstämplade ex!!Blommorna är utstansade med just blomstansar, innan dess har jag kört även det pappret i cuttlebugen och fått de upphöja mönstret i pappret!!Man kan göra massor med den apparaten!!Oj vilket långt inlägg det blev!!
  Ha det nu så gott!
  Kram Lena

  Svara
 9. Li@n

  Hörru jag tycker det är väldans roligt med de små noveller du skriver hos mig. De piggar verkligen upp-bara så att du vet. Imorgon drar jag till Gnällbältets huvudstad Örebro för att jobba ett par dar…gissar att avståndet jag har dit är det du kallar lagom långt för att köpa mjölk 😉 30 mil HA HA . Du, må så bäst.
  Kram Lian

  Svara
 10. Angelica - Angel - Dolliver

  Ja, jisses vad tiden drar iväg… Hur fick jag så fullt upp helt plötsligt liksom? *ler* Och ännu mer ska det bli – fast det är ju då självvalt och lite sådär myspysigt… Längtar tills vi får hem Kiara, tänk att jag ska bli hundägare nu också! Känner lite att jag liksom ”måste” gå över gränserna vad gäller normen ”villa, volvo, 2,45 barn och en vovve..” *hihi* Jag siktar på att fördubbla normen du vet.. Här är det ju mer ”Ful repad minibuss, stort j*kla hus med femtioelva rum att städa, 5 ungar plus trettiotolv kompisar till dem, en diva-katt och en liten ”vakthund”, fjorton dammälgar under soffan och (har jag glömt något?)… femtusentvåhundratjugosju legobitar..” Det är ”svensson” för mig! *skrattar*

  Har du fått din award föresten? Skickade den i förrgår så den borde vara framme senast idag.

  Har inte hunnit pyssla sådär värst mycket som jag gärna skulle gjort – får se om det hinns med nått i helgen. Ska iväg och shoppa hundsaker också.
  Nu ska jag fortsätta min bloggrunda och sörpla kaffe därtill!
  Ha de bäst snäckan, vi hörs! Kram / Angelica

  Svara
 11. Monika

  Hej hopp

  Min pysselhöra är klar hehe,men det är som vanligt stökigt och jag orkar inte plocka undan.Har liksom inte fått ordning på allt..haha
  Sen har jag Äntligen fått färgpatroner till min skrivare,en kortbok från Skapar Glädje.Hittade ett kort som jag blev inspirerad av och gjorde ett liknande…Bilder kommer…

  Sen har jag ochså ett ständigt habegär,,,finns så mycker jag vill ha.Hittade ochså ett parstämplar från en sida http://skogstokiga.blogspot.com/,,,ett par som spelar golf.Tänkte på min särmor och svärfar som spelar…kan ju va kul och ge såna kort på deras födelsedagar…fast nu måste jag lugna ner mej lite,,iaf för ett tag Haha..

  Till veckan är vi ensammen hemma ,,jag har tagit ledigt från Jobbet,hade (OBS hade) tänkt vårstäda,,,

  Kram

  Svara

Skriv gärna en kommentar