Generös idag

I mitt vanliga hoppande från sida till sida, hamnade jag hos en klämkäck tjej- Sara– bosatt i Turkiet (lyllos hon!!) och hon hade en sååå fin kaffemaskin på sin blogg och dessutom var hon så snäll att jag fick låna hem den till min blogg *glad* Så nu är det bara att följa instruktionerna och klicka på kaffekoppen på bilden nedan- varensågoda 🙂 (bilden är för övrigt från vårt kök en vintermorgon)

1- Klicka på länken (bilden)
2- Lägg ett mynt i apparaten
3- Välj vilken sorts kaffe du vill ha
4- Ta upp koppen när det är färdigt
5- Klicka på Open

Annars då?! Jo, jag har ju nattveckan på jobbet och en av tre är avklarade. Idag har jag hämtat maken på jobbet, solat på altanen och…. scrappat. Har inte ens hunnit äta än *skäms* Men jag ska faktiskt råda bot på det nu, ville bara att alla ni andra skulle få njuta av äkta kaffe som smakar precis som det kaffe som serveras ur automat på vår kära fabrik (det smakar apa om ni frågar mig) 😉

Vi hörs senare!

8 tankar kring ”Generös idag

 1. Angel

  *asgarv* Hahahaha! Ja, det var ju också ett sätt att bjuda på billigt kaffe.. Kan tänka mig att det är så det ser ut på de flesta arbetsplatser.. Inte nog med att de erbjuder uselt kaffe – man ska betala för det också!

  😉

  Kram / Angelica

  Svara
 2. Pernilla

  Men bruuuuden asså, man måste äta *säger till på skarpen* 😉 jag har just fått i mig middag som var sådär.. nog hade det vart gott med en sliskig pizza… Aja.. så går det då man e med i viktklubben.. bara å bita ihop å tänka på bikinin i sommar 😀

  Pööösss

  Svara
 3. Laptop mormor

  Hej på dej!!!
  Såg din komm. på Sara´s blogg….tänkte då att jag ska kika in hos dej…=) Jag bor i Umeå…så ganska mycke Norrlänning är jag väl ändå…
  Fin blogg du har!! Kika gärna in till mej…om du vill förståss…alltid kul med nya bloggar!!
  Ha en bra kväll….
  Kram från mej…

  Svara
 4. Monika

  Haha …sitter på jobbet,kaffe sugen som man är.Tänkte oj vad gott med en kopp kaffe.Så får jag syn på att du bjuder,,,yes vad gott…Haha..kaffet du bjöd på smaka ”piss”
  Eftersom jag är så nära,,så kommer jag hellre på en kopp hemma hos dej…Pst flickorna verkar vara oskiljaktiga,Fia sover hos oss inatt igen..

  Kram Monika.

  Svara
 5. Li@n

  Men jädrar i min lilla låda vilken fräck kaffemanick du har *den skulle trivas hemma hos mig* :oD funkar precis som den på mitt förra jobb ser jag, både i funktion o smak 😀 Jobbade själv natt innan o kaffemaskinen var min bästa vän på jobbet, eftersom surmaja jag jobbade med var så ”munter” att till o med mjölken surnade jämte henne så kunde ju automatkaffe knappast vara värre. Har fortfarande attans svårt att kränga tillbaka dygnet fasten det är hm 7 månader sedan jag bytte natt mot dagsjobb. Eller så är det välan bara så att jag är inte gjord för att vara uppe när det är ljust ute (hm precis som ugglor bovar å banditer…ja det är ju också ett jäkla sällskap ;o\ Fast när jag under en kort period (väääldigt kort) bodde i Kumla så bodde jag mittemot finkan där just då både Knutbypastorn, Mialovic, Arklöv o Ohlsson satt o skakade galler. Fast korkad som jag var fattade jag inte att den tjusiga bygget var finkan förräns vintermörkret föll och jag började spekulera i vad det där stora tornet med 400 watts lampan som lyste nätterna igenom var.

  Må så godis för nu måste jag bara skutta isäng fastän natten är ung. Å som sagt hoppar man för mycket i sängen tappar man hörseln så det ska man vara försiktig med.
  kramelikram
  Lian

  Svara
 6. Monika

  Hej hopp,,,Barnen sussar sött då jag kom hem från jobbet o sover fortafarnde ..kl 8.36.
  Tyvärr så är det så med synkade helger.När skulle ni börja med två veckor ???
  Då kan vi ju hitta på något,,,för vi har ju bara JOnna i helgen.

  Ska krama om din söta fröken o hälsa från dej

  Kram från mej

  Svara
 7. Sara Yilmaz

  hejsan,jo jag förstof att det var du,jag kom ju ihåg vart jag lämnat kommentaren om boden trakten.Tack för ditt fina omdöme om min blogg..det värmde.Till din fråga,det finns ju lägenhets hotell de brukar ha två sovrum med 4 bäddar,så brukar man kunna bädda ut soffan till säng..Eller på hotell kan de ha familjerum,rum med dörr (anslutning) till varandra.Det ska inte alls vara problem att resa med 5 barn =))) God morgon!!!

  Svara

Skriv gärna en kommentar