Påskpyssel

I år har vi inte bara haft vanligt påskpyssel i familjen, det har blivit mkt scrappande oxå. KUL 🙂 Vi har haft förmånen att vara bortbjudna på tre ställen och man vill ju inte komma dit tomhänt (eller så erkänner man krasst att behovet att scrappa pockar på trots storhelg *S*) Maken uppfyller sin manliga försörjningsplikt och jobbar två tolvor förmiddag igår och idag så jag och barnen roar oss själva från soluppgång till kvällsskymning.. inte för att nån av oss upplever soluppgången genom stängda ögonlock under våra sovmorgnar men solen stiger då upp iaf 🙂

Min goa svärmor har fyllt år i veckan så vi var ditbjudna på middag långfredag och då gjorde jag ett flaskkort att hänga runt vinaren som hon fick tillsammans med en blomuppsättning och ett kaffemått av finare slag. Min snälla svägerska stod för inköpen så vi behövde bara pröjsa vår del och fixa kortet 🙂
Alla barn fick flera påskägg från många håll men eftersom jag hade sett att man kunde göra något fint av en tråkig äggkartong så var jag tvungen att prova det och denna kartong tog vi med till svärmor och bjöd alla barn på ett ägg var 🙂
Senare samma kväll hälsade vi på våra kompisar Nicke och Mia och till dom hade jag gjort en påskpåse. Både jag och Mia älskar ljus så jag försökte mig på en ljus- och tändstickspåse

För att inte lägga ut alla mina roliga alster i samma inlägg så sparar jag vidare rapportering och produktionsvisning till ett senare tillfälle 😉
Nu ska jag städa upp lite i min röra, ni kan inte ens föreställa er den enorma oorning som jag ställt till med bland mina saker *suckar* Jag har mer förståelse för barnen nu, som vuxen är man alltid så förståndig och uppmanar dom att städa upp direkt efter dom lekt klart med en sak- innan dom påbörjar nästa lek… Jo tjena… hur kul är det?! Lämnar man allt framme så kan man ju lättare fortsätta när andan faller på (fast jag ska försöka vara vuxen och förståndig och INTE erkänna detta för mina barn *S*)
Fortsätt mys bland påskpynt och goda maträtter och godisägg så hörs vi sen…
Tjingeling 🙂

6 tankar kring ”Påskpyssel

 1. Pernilla

  Asså vännen… vet duuu vad?? Du e SKITADUKTIG!!! 😀 Jättefina grejjer du fixar! 🙂

  Roligt att se allt du hittar på, det är då inga problem med den fantasi iaf 🙂 Vi måste ses nån dag!

  Puss & Kraam

  Svara
 2. sandra

  Hejsan!

  Tack för den fina kommentaren i min blogg=)
  Här fanns det mycket fint att inspireras av också!
  WOW!!! Ha en fortsatt skön påsk, skönt med lite långledigt=D

  Kramisar Sandra

  Svara
 3. Angel

  Jädrar vad du har varit produktiv!! Och ändå har ni hunnit med besök och dylikt? Majj gadd!
  Skitsnygga grejer du knåpat ihop. Äggkartongen var ju bara så läcker och jag förstår att det var mycket goda ägg däri?! Kuligt sätt med kycklingarna vid öppningen!

  Ljuspåsen var också fin och en himla bra gå-bort-gåva tycker jag!

  Och du – jag kan visst föreställa mig den oordning som råder… För hur tror du det ser ut här hemma? Barnen har suttit i soffan på kvällarna och mumsat påskgodis och på dagarna har vi antingen varit ute (= mycket spring ut och in och då också en halv sandlåda i hallen…) eller så har vi varit iväg (= ingen som går och småplockar för att ta bort värsta kaoset…) Så vill du se oordning är du välkommen hit! Det viktigaste är att vi har haft en urmysig påsk – jag struntar faktiskt i städningen och ska strax sätta igång i min scrapverkstad! De kommer nog fler dagar som innehåller tillräckligt med ”städ”!

  Ha de bäst!
  Kram / Angelica

  Svara
 4. Angel

  Hej igen, ursäkta att jag ”stalkar” dig, men jag har ju inget liv (eller bara alltför mycket kanske?)… Haha! =)

  Du har något att hämta i min blogg!
  =)

  Kram / Angelica

  Svara
 5. Li@n

  AAAAAaaaaHHHHhhhh men jisses himmel å plättsmet! Varför har jag inte hittat hit förut,nu tycker jag ju förvisso att ägg är…urk..men vilka urläckra äggkartonger…aldig sett dess make, nä nu jäklar ska här köpas ägg. Visst går det åt en massa ägg att baka sockerkaka?! Å visst är det väl så att om man inte har nån just nu att ge bort en flaska till så får man välan ge bort en till sig själv…eller hur? Vilka snygga flaskkort! Nä vettu nu hinner jag inte hänga fast just här för serru jag måste fortsätta kika vidare på vad mer för tjusiga grejer du gjort.

  Klem klem som norrmännen säger
  //Li@n

  Svara

Skriv gärna en kommentar