40 år

Det är en hedersvärd ålder som måste firas! Vår vän Anders har jubilerat så vi var på visit ikväll och fick oss god tårta och kaffe/saft. Till hans ära hade Mattias införskaffat en whisky och jag snott ihop mitt första flaskkort och det blev så här;

Som vanligt gör sig ingenting rättvisa på kort 🙁

Sedan kom karlarna på att de skulle på bio (bra initiativ Anders!) så nu sitter jag här och snurrar på stolen och försöker få bort mitt Mattiasabstinens genom att blogga. Tro nu inte att jag är nån klänggurka som likt en koalaunge kramar mig fast vid min man och vägrar släppa taget. Näe, frihet under ansvar- precis som med barnen 😉 *s* Vi är faktiskt rätt dåliga på att göra saker var för sig men nog händer det att vi har våra små ”uppdrag”. Mattias brukar dejta jobbarkompisar för lunch på stan och ha ”killkvällar med spel och- jepp- dricka… jag har scrapstunder med framför allt mams och Magda och ha tjejkvällar med- jo- dricka…. näe, det här låter larvigt, som att jag försöker förklara något som inte behöver förklaras- typiskt kvinnligt?! Vi är TVÅ individer som lever tillsammans men med en lagom portion egentid… låter mer okej eller hur?! 😉
Eftersom det är våffeldagen idag och min stora trut hann bladdra innan huvudkontoret hann med så lovade jag barnen våfflor, sylt och grädde till middag.. Öhh, hur smart var det?! Dagen var planerad med viss tidspress likväl som tidsoptimism men vad göra… Fram med järnet, vispa ihop en smet och sedan var det bara att dyka in i flottosets dimmiga värld. Vi var ju bara sex pers hemma idag, storätaren nr 1 är i Hemavan så det räckte med dubbel sats smet idag 🙂
På tal om något helt annat; funderar hårt på när snön ska behaga lämna vår tomt, det börjar kännas som att det är på tiden (ursäkta alla skoter- och skidfantaster)
Denna vill jag sitta vid snart- i lättare sommarkläder!

Snart har vi vattenutsikt igen 🙂 och torkställningen får annan tyngd på linorna än snö!

Nu hinner jag faktiskt inte ordbajsa mer här ikväll, har ju ett avlönat jobb oxå som ska skötas.

Have a nice night… och för alla scrappers… Nu har driftiga scrappare startat en förening!!
NorthernLightScrappers

*susar iväg till jobbet*

10 tankar kring ”40 år

 1. Pernilla

  Det var såååå roligt att ni kom förbi 😀 Å jag är väl lite som du.. sitter å saknar nu *snyftar litegranna* känner mig jätte ensammen nu 🙁 Men men… en timme till, så får jag krama min älskling iaf, å du får krama din om.. *tittar på klockan*… ca 8 timmar.. uja.. stackars dig 😉

  Jobba lugnt inatt gumms!

  Puss å Kram

  Svara
 2. Pernilla.......igen........ :D

  pssst… glömde säga att kortet e lika fint på bild som i verklighet!! Du e duktig!! 🙂

  Svara
 3. Carola

  Snyggt flaskkort & kul stämpel igen. Angående scrapträffen imorgon så ta med eget scrappyssel, så mycket Du tror Du hinner göra och orkar bära ;D
  /Kram Carola

  Svara
 4. Anna

  Du är ju jätteduktig på att scrappa! Jag har inte rört mina scrapsaker på alldeles för länge. Sen jag började om att jobba känns det inte som att det finns tid.. Såg sen att en kompis till mig varit med och dragit igång NorthernLightScrappers och det hade ju varit superkul att fara på träffen, men då hade jag såklart redan bokat in tjejkväll med syrran just ikväll. Oj, vad jag babblar!
  Tack för erbjudandet att få stämpla av lite, det är ju aldrig fel 😉 Tyvärr har jag inte så mycket att erbjuda tillbaka för jag äger typ 2 stämplar 🙁
  Ha det bra!

  Svara
 5. Anders

  Hörrudu..har du snott mitt kort på flaskan va? 😉
  Att du hinner det så som du pladdrar på i din blogg 🙂 SÅ gammal stod det att läsa i vår blogg..hrmpff..dina våfflor blev säkert inge goda 😛
  Tack för ni uppvaktade mig..kram =))

  Svara
 6. pyssel-maja

  Hej vilket fint flaskkort du har gjort. Jag måste testa att göra ett sånt nån dag, det är ju så mycke trevligare att ge bort en flaska när dom ser ut så där.

  Jag håller med dig om att nu kan snön smälta bort den harvarit här länge nog.

  ha det bra
  A-k
  pyssel-majas myshörna

  Svara
 7. ettnyttliv

  tjingeling!

  Kul att du har en blogg, så man får kika in hos dig!!! Så duktig du är!!!! Jag gillar oxå att scrappa, men har aldrig tid.
  Jag var in på Rima för några veckor sedan och hälsade på din mamma, men glömde i all hast att hälsa vidare till dig. Men nu kan vi ju hälsa på varann på nätet =)Vilket drömjobb, har inte din mamma. Min favoritaffär, men det blir dyrt varje gång man ska gå därifrån (he,he)
  Ha det gött!
  / Anna Ö

  Svara
 8. Anonymous

  Hej å hå vilken härlig blogg! Du är riktigt duktig på att skriva och gör jättefina såna där scrap-bilder eller vad dom nu heter 😉 Jag beställer gärna vid dop, födelsedagar och annat!! Hoppas natten gick bra, det var riktigt härligt få kompa ut och vakna lite tidigare en dag som denna. Vi är snart färdiga i köket så då får ni komma på en fika om ni har tid och lust nångång! Ha det bra så länge!! kram från pannspettarn

  Svara
 9. Pernilla

  Jag igen.. 🙂 Vet duuu vad… jag har införskaffat ett sånt där nybörjarstartkit med scrap.. tänkte prova på detta eftersom jag älskar att pyssla.. MEN!! Måste veta hur man gör så tänkte nästa gång grabbarna har biokväll så får du lära mig 😀 Bra ide va?

  Puss å kraam

  Svara

Skriv gärna en kommentar