Sådärja…

..nu är jag ”fit for fight” igen 🙂
Vilken start på denna vecka, som bekant så var jag hos tandis igår och det var otrevligt men jag överlevde dock. Vad kan vara nästan lika otrevligt- fast utan borrande ljud?! Jo, det ska jag tala om; underreds-undersökning!! Hu vad jag ogillar att slänga upp fossingarna i luften och ha en barnmorska mellan benen (ursäkta min bildliga frispråkighet) Idag var det dessutom ”ta en-få två” för det var en barnmorskeelev med så jag hade dubbelt upp… Fatta vad imponerande att det finns människor som faktiskt vill och klarar av att jobba som gynekolog, fotvårdare och tandläkare!! Beundransvärt! Jag skulle hellre jobba som P-lisa och få skäll från jordens alla felparkerare och ilskna gubbar/gummor än att ha något av ovanstående yrken.

Nåja, allt ont har något gott med sig, nu är jag godkänd både upptill och nertill 🙂

Igår hade jag kvalitetstid med husets 11-åriga dotter, vi scrappade tillsammans och samtidigt försökte mamma smyga in luskande frågor om skola, kompisar och lite annat allmänt. En riktigt trevlig stund 🙂 Ikväll var det vår pojkvariant av blivande 9-åring som donade på i pysselhörnan (med samma luskande mamma bredvid sig *s*) Känns skönt att ta en timme per barn och kväll, i en så stor familj som vår är det lätt att känna sig bortglömd eller bara en i mängden. Nu fick barnen välja dag och så får vi möjlighet att ”vara med varann” lite mer ordentligt.

Nu har jag nattat barn och uppdaterat er om läget sen igår och nu har jag inte tid att sitta här mer, måste försöka vila lite inför nattpasset. Igår raglade jag omkring som ett fyllo (av trötthet, inget annat) bland alla stora rullar och att jag inte snavade i ouppmärksamheten och la mig på näsan är ett smärre under! Tänkte undvika detta scenario inatt så att inte mina kollegor tror att jag har allvarliga problem!

TACK alla ni som kollar in min blogg och lämnar en kommentar efter er, det är extra kul att se vem som tassar in här och vilka kommentarer man får på inläggen! 🙂 🙂

Sköt om er och sov gott för mig oxå!!

5 tankar kring ”Sådärja…

 1. Jenny

  Hej kusin ;D
  Tänkte bara skriva en liten rad o berätta att jag börjat läsa din blogg, spännande att se vad ni har för er 🙂

  Kram
  Jenny

  Svara
 2. Carola

  Kul att Du hade hittat till min blogg:) I morgon kommer jag att skriva mer info om våran Scrapbookingförening, så då kan Du gå in och kika lite. Har just läst och tittat igenom Din blogg & den är ju jättekul! Du skriver roligt och bra och så har Du ju gjort så fräna och roliga kort oxå. Humoristiskt – Det gillar jag:)
  /Kram Carola

  Svara
 3. Anonymous

  Hej!
  Men fy! Inte trevligt med något av sakerna, var själv på en besiktning förra veckan och håller fullständigt med dig hellre p-lisa! Tycker om din blogg och läser den så ofta jag kan. Skulle vara kul att träffas snart över en kaffekopp el 2. Ha en bra dag.
  Kram ”Pusselbiten”

  Svara
 4. Jocke

  Jaha.. fick ju en rolig syn då men den behåller jag för mig själv 🙂
  Har hittat hit o kollar in i mån av tid o energi.
  fattar inte hur du orkar skriva var dag haha.. en annan har problem o komma på en anledning o börja blogga =)
  Mvh Han i Söder

  Svara

Skriv gärna en kommentar