Tro det eller ej….

… men bilj*veln gick sönder andra dagen!! Mattias blev stående efter vägen- den bara dog! Det är ju så man kan hålla sig för skratt. På måndag ska den in på verkstad för felsökning men hur kul är det på en 6000-kronorsbil?! Inte vill man lägga ner alltför mkt pengar på en sån. Mattias blev så arg och sur att han bara ville skratta åt eländet och tyckte att vi kanske skulle köpa en ny bil ist… Lite lyxigt att köpa nytt då man ska ha den som andrabil- dessutom ska det väl vara ett måndagsexemplar, då det är vi som köper den så då får vi väl likafullt ha den rullandes till nån verkstad! *grr*

Inte nog med att jag är smått hormonell (läs; PMS-arg- sur- känslig), en trasig bil gör ju inte humöret bättre precis!!!

Nåja… har iaf varit förbi och kikat på syskonsmåttisarna på ena sidan stan idag och som vanligt så var dom ursöta 🙂 Senare ikväll ska jag till andra sidan stan och kika till dom andra två småtrollen 🙂

En sak ska ni veta- min svägerska överraskade mig och förgyllde min dag enormt mkt igår. I vår postlåda låg PT och ett kuvert till mig. I detta kuvert låg ett litet inslaget paket och ett superfint kort som hon gjort åt mig….

I paketet låg en ”edge scraper” som jag suktat efter ett tag! Hur gulligt var inte det- och allt ”bara” för att

Blir rörd bara jag sitter här och skriver (då är jag iofs hormonell oxå)

Det var SÅ uppskattat, tack Magda!!

Sen så har min lillasyster skrivit ett jättefint inlägg om mig i sin superfina blogg (som tyvärr är lösenordsskyddad från allmänheten) och då kom det oxå tårar! Så från mig till dig Jessica;

Nu ska jag gå till min hockeynörd och nypa lite på han innan han ska iväg på jobbet och se till så att stan får en doft av pengar över alla hustak 🙂

Ha en trevlig lördagkväll!!

1 tanke kring ”Tro det eller ej….

  1. Anna

    Men hjälp..gick bilen sönder så fort? Jag hade blivit vansinnig. Jag hatar bilar…
    Tur att du fick ett litet uppmuntrande kort i alla fall! Vad duktig du är på att göra kort förresten. Gillar det med apan jättemycket!
    Ha d bra!

    Svara

Skriv gärna en kommentar