Sjuka kassan

Så tråkig dag jag har haft! (och dyr tack vare karensdagsregeln *tvi*) Jag steg upp kl 5 med en annalkande migrän men packade ryggan och begav mig till jobbet. Halvvägs insåg jag att det aldrig skulle funka så jag ringde Mattias och bad han skynda på i duschen- inte för att han brukar ”fula” sig i duschen vad jag vet utan för att jag ville få åka hem igen fortast möjligt (han jobbade natt för dig som inte är uppdaterad från föregående inlägg) Sedan har jag sovit bort hela dan!! Vaknade halv två då jag normalt skulle ha slutat jobba och simsalabim- huvudet var botat! Välsignade sömn som kan bota det mesta inkl baksmälla, kroppsvärk och.. tja… det mesta kort och gott 🙂
Ikväll kommer jag inte att sitta här så värst mkt, maken vill ha en filmkväll och det säger man ju inte nej till *ler*

Så- ha en bra kväll i etern och sköt om er!

3 tankar kring ”Sjuka kassan

 1. Anna

  Du svarar helt rätt! 🙂
  Lägger till dig i min länklista nu.
  Ha en trevlig filmkväll! *saknar Daniel lite extra mycket*

  Svara
 2. Anonymous

  men åhhhh vad fint du har gjort i din blogg, du är ju duktigast på vad än du gör. Däremot tycker jag att du ska lägga ut mer bilder på dina fina fina kort som du har, hela världen måste få se dom. Förlåt att jag var så otrevlig igår, jag är en otrevlig människa 😉 arg också, även om det inte märks:) 😉
  Hoppas att du mår bättre idag, jobba lugnt, puss/Jenny

  Svara
 3. Anonymous

  Hej gumman
  Vad fint du gjort! Nyss krypit upp och skall messa dig, tänkte du ville ha hämtning.

  Du…
  Älskar dig
  Puss

  /Mattias

  Svara

Skriv gärna en kommentar