Innebandydag

Våra 00-or har haft innebandycup i Öjebyn idag. Tack och lov steg Mattias upp frivilligt och åkte till de tidiga lagsamlingarna så att jag och E fick sovmorgon. Jag ska ändå upp kl 5 nästan alla dagar till veckan då jag har fm-skift så jag tar tacksamt emot alla sovmornar i förebyggande 😉 Det tråkiga då det är heldagar med aktiviteter är att vi ”tappar” vår sista dag tillsammans för senare i em är det boendebyte för alla våra barn och vi får tyst och tomt här hemma. Dessutom var det TOPPENväder ute, strålande sol och varmgrader… Kändes som att det var läge för korvgrillning i vår framskottade eldstad… men det kommer, det kommer var så säkra 🙂

Nu ska jag kolla igenom barnens packning och se till att fixa lite käk. Det blir en riktig scrap-kväll för mig, barnen åker och Mattias jobbar från kl 18. Liiite tråkigt är det att bli ensam *suck*

Sent inatt kommer iaf min goa vän Lisa hem efter två veckor i Thailand- garanterat den brunaste bruden i staden för tillfället 😉 Ska bli skitkul att få hem henne!!

Hörs och syns!
Kram

1 tanke kring ”Innebandydag

  1. Anna

    Hej och tack för dina fina ord på min blogg! Alltid kul att man kan glädja nån med sitt skitsnack 😉
    Ha d bra! //Anna

    Svara

Skriv gärna en kommentar